Apple Watch'a aksesuar patenti

Apple Watch'a aksesuar patenti

Apple Watch'a aksesuar patenti

Apple, Apple Watch'ınızdaki özellikleri arttırmak için bir yol düşünüyor olabilir. 2015'te başvurusu yapılan bir patent, "giyilebilir elektronik bir cihaza takılabilen ek bir elektronik cihaz" anlatıyor.

Yani kısacası Apple, en azından konsept olarak, akıllı saatinin işlevlerini arttırmak için ona takılabilecek başka bir ek cihaz üzerinde çalışıyor olabilir. Ama bu görünüşte neye benzeyecek ve tam olarak ne yapacak? Tasarım ve amaç tam olarak açıklanmış değil ama patentlerin genel yapısı zaten böyledir. Yine de, böyle bir eklenti gerçekten var olursa, onun neler yapabileceği hakkında tahmin yürütmek için elimizde yeterince bilgi var.

Patent, çevreden bilgi algılamaya yönelik en azından bir sensörden bahsediyor. Bu da, hava kalitesinden yüksekliğe kadar birçok şeyi ölçebilecek sensörler taşıyabileceği anlamına geliyor.

Ölçme kapasiteleri açısından Apple Watch 3 şu an en iyisi, ama bu patent, bu tip ölçümleri yapamayan eski Apple Watch modelleri ile yenileri arasındaki boşluğu doldurabilir.

Önceki HaberLinkedIn'de Bulunan Bug Veri İhlaline Sebep Oldu Sonraki HaberAsus Oyun Akıllı Telefonu Geliştiriyor
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER