Apple'den cihaz sahiplerine kıyak

Apple'den cihaz sahiplerine kıyak

Apple'den cihaz sahiplerine kıyak

CNBC'nin ortaya attığı iddiaya göre, Apple bazı "Apple TV içeriklerini" kendi müşterilerine ücretsiz olarak sunacak. Bilindiği gibi Apple, Netflix benzeri bir hizmet için çalışıyor ve bu hizmet, pek çok özel yayını içerecek.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

CNBC'nin iddiası "iPhone, iPad ve Apple TV kullanıcıları, cihazlarında ön yüklenmiş bir uygulama bulacaklar ve bazı içeriklere bedava olarak ulaşabilecekler" yönünde.

Apple ise bu tür fırsatların kalıcı olacağı yönündeki iddiaları kabul etmedi. Şirket, Apple Music gibi uygulamaların üç ay boyunca "deneme amaçlı" ücretsiz sunulabileceğini vurgulasa da, "daimi" ibaresi kullanmaktan özenle kaçındı. Amerikalı şirket ürünlerini nadiren promosyona koyar ve daha nadiren indirime sokar.

Piyasada benzer örnekler mevcut. 

Ne var ki Apple gibi 1 Trilyon Dolar değerinde olan ve kasasında 244 milyar dolar bulunan bir şirket için bile, TV içeriklerini ücretsiz sunmak kolay değil. Apple, TV içerikleri için 1 milyar dolardan fazla para harcadı ve Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, M. Night Shyamalan ve Steven Spielberg gibi dev isimlerle anlaştı. 

Önceki HaberLG'den Yeni Transparan OLED Ekran!  
Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER