Ardahan'da meteorun gökyüzünden kayma anı kameraya yansıdı

Ardahan merkeze ast Çamlıçatak köyünde Şenol Kirman'a ait cep telefonu kadar kaydedilen görüntüler, parlak bir flaştan önce gökyüzünden mavi bir ışıkla birlikte çabuk geçen meteoru gösterdi. Kirman, cep telefonuyla kaydettiği meteorun güzel görüntülerini sosyal medyada pa.

Ardahan'da meteorun gökyüzünden kayma anı kameraya yansıdı

Ardahan merkeze ast Çamlıçatak köyünde Şenol Kirman'a ait cep telefonu kadar kaydedilen görüntüler, parlak bir flaştan önce gökyüzünden mavi bir ışıkla birlikte çabuk geçen meteoru gösterdi.

Kirman, cep telefonuyla kaydettiği meteorun güzel görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Lokal bir gazetede çalışan Kirman, ''Matbaacılık işiyle uğraşıyorum. Akşam işten çıktıktan daha sonra Merkeze alt olan Çamlıçatak köyüme gidiyorum. Akşam köyümdeki evimin önünde mangal yapıyordum. Havada kızıllık gördüm ve cep telefonumla çekmeye başladım. Çekim yaparken aniden her yer aydınlandı. Saniyeler içinde yere düştü. Sonradan sabah haberlerinde izlediğim kadarıyla Göktaşı olduğunu öğrendim. Ve bende çektiğim görüntüleri sosyal medyada paylaştım'' şeklinde konuştu.

Olgun Yıldız
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER