Arkanoid, Doughlings ile geri döndü

Arkanoid, Doughlings ile geri döndü

Arkanoid, Doughlings ile geri döndü

Kendine has oyun dinamikleri, ilginç karakterleri ve dünyasıyla Doughlings, klasik Arkanoid oyun keyfini özgün dizayn ve görselleri ile tekrar yaşatmak için burada.

Tanıdık bir yüzden daha iyi ne olabilir? Klasik oynanış mekanikleri, güçlendiricileri ve zorlayıcı bölümleriyle Doughlings seni evinde gibi hissettirecek. Morpheus'un topunu kaybetmesine izin verme ve tüm gücünle ekranı temizlemeye çalış!

Geleneksel tuğla kurma oyunlarındaki güçlendiricileri unut. Morpheus ile "Show Off" güçlerini kullan ve oyunun gidişatını istediğin zaman değiştir. Her yeni bir karakter ile eşsiz bir Show Off yeteneği senin olacak. Akıllıca kullanın.

DNA'nı Yeniden Yaz

Bölümlere gizlenmiş DNA'ları bul ve 6 farklı karakterden birine dönüş. İksirleri toplayarak her karakteri dilediğin gibi güçlendir ve özel yeteneklerini ortaya çıkar.

Hayatta Kalmaya Çalış

İlerledikçe daha zor bölümleri tamamla ve birbirinden farklı hedeflerle yüzleşmeye hazır ol. Oyunun dengesini alt üst eden yetenekleriyle Katil, Sayko, Hayalet ve daha fazlası seni bekliyor olacak.

Tasarla, Test Et ve Paylaş

En iyi bölümü ben tasarlarım mı diyorsun? O zaman tüm karakterler ve hedefleri dilediğin gibi kullanıp, aklındaki en çılgın ve zorlayıcı bölümü yaratabileceğin Bölüm Editörü elinin altında. Tasarladığın bölümü tüm dünya ile paylaş veya diğer oyuncuların bölümlerini oyna, seçim senin.

Oyun Özellikleri

Klasik tuğla kırma oyun dinamiklerine yeni bir soluk. Eşsiz güçleriyle 6 farklı karakter. İksirler sayesinde tüm karakterleri dilediğin gibi güçlendirme imkanı. Yeteneklerini test edebileceğin toplamda 90 bölüm. Sinirlerini zorlayacak birbirinden farklı hedefler. İstediğin bölümü yaratabileceğin Bölüm Editörü. Tamamlayabileceğin onlarca başarım.

Minimum Sistem Gereksinimi

Windows

MINIMUM:

OS: Windows 7 64 Bit Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor Memory: 2 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce 8600 /ATI Radeon HD 2600 DirectX: Version 9.0 Storage: 1 GB available space

Mac

MINIMUM:

OS: OS X 10.6 or later Processor: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or equivalent Memory: 2 GB RAM Storage: 1 GB available space

Yaş

ESRB - E

Facebook: https://www.facebook.com/doughlings/

Önceki HaberSamsung, Çin'deki Durumu İçin Özür Diliyor! Sonraki HaberFoxconn, Belkin'i Satın Aldı!
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 01:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER