Asus oyun telefonu geliştiriyor

Asus oyun telefonu geliştiriyor

Asus oyun telefonu geliştiriyor

Asus, oyuncular için özel bir akıllı telefon geliştirmekte olduğunu açıkladı. Filipinler'de açılan 100'üncü Asus mağazasının açılış kutlaması sırasında yapılan röportajda, Asus Global CEO'su Jerry Shen markadan bir oyun telefonu bekleyebileceğimizi söyledi. MWC 2018'den beri bazı söylentiler, Tayvanlı bir markanın oyuncular için özel bir akıllı telefon geliştireceğine işaret ediyordu. Asus bu röportajda söylentileri doğrulamış oldu.

Maalesef telefon hakkında başka hiçbir bilgi paylaşılmadı, yani sistem özellikleri, fiyat ve hangi ülkelerde piyasaya sürülecek bilinmiyor. Bu telefonun Asus'a ait oyuncular için kurduğu Republic of Gamers (ROG) markası altında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

İlk önce Razer Phone ile başlayan oyuncu telefonu akımı, Xiaomi Black Shark'ın duyurusu ile devam ediyor. Asus'un bu iki marka ile rekabet edebilmesi için en azından Snapdragon 835 işlemci ve 60Hz'den hızlı ve 1,440p çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olması gerekebilir.

PUBG ve Fortnite gibi sistem yükü ağır olan oyunların akıllı telefon mağazalarına gelmesi, oyuncu telefonları için harika fırsatlar yaratıyor. Asus, Razer ve Xiaomi'ye karşı rekabet etmeyi başarabilirse oyun telefonu piyasası üçüncü bir platforma sahip olacak.

Önceki HaberApple Watch'a Ek Modüller mi Geliyor?  
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER