Ayarlar menüsünde bile reklam var!

Ayarlar menüsünde bile reklam var!

Ayarlar menüsünde bile reklam var!

Reklamlar hemen her yerde karşımıza çıkıyor. İnternette dolaşırken, video izlerken, oyun oynarken gördüklerimize ulaştık. Peki, ya yalnızca telefonunuzun ayarlar menüsünde dolaşıyorsanız ve karşınıza yine reklamlar çıkıyorsa? Sizce de bu biraz garip değil mi? Anlaşılan Xiaomi için değil.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Bir Reddit kullanıcısı, Xiaomi akıllı telefonunda ayarlar menüsü altında dolaşırken karşılaştığı reklamlardan şikayette bulunmuş. Kullanıcı, bu sorunla son yazılım güncellemesinden sonra karşılaşmış ve takip eden kullanım süresinde, MIUI yazılımın hemen her yerinde reklam sayısının arttığını görmüş. Xiaomi'den buna karşılık gelen açıklama ise, gerçekten ilginç; zira Çinli şirket bazı ucuz akıllı telefonlarında reklam gösterdiklerini kabul etmiş.

Xiaomi'nin akıllı telefonlarında kullandığı reklamlar, elbette tüm akıllı telefonları kapsamıyor. Yalnızca oldukça bütçe dostu olan akıllı telefonlarında böylesi bir yönteme başvuran Çinli şirket, reklamın iş modellerinden biri olduğunu savunuyor. Ancak yine de reklamların telefonu tamamen ele geçirmesi de hoş değil. Umarız Xiaomi, bunun bir dengesini bulmaya çalışır.

İLGİLİ HABER Galaxy F'ye goril camı yok! Önceki HaberSnapdragon 710'lu, 6GB RAM'li Nokia Yolda Sonraki HaberYazıcılarda Orijinal Mürekkebin Önemi!
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER