Beklenen tarih nihayet açıklandı

Amazon, Smite gibi online savaş arenası oyunları, Overwatch gibi arena-nişancı oyunları ve diğer bazı PvE (Oyuncu Çevreye aleyhinde) mekaniklerini bir araya getirecek yeni kahraman tabanlı nişancı oyunu Crucible için artık bir yayım tarihine sahip.

Beklenen tarih nihayet açıklandı

Amazon, Smite gibi online savaş arenası oyunları, Overwatch gibi arena-nişancı oyunları ve diğer bazı PvE (Oyuncu Çevreye aleyhinde) mekaniklerini bir araya getirecek yeni kahraman tabanlı nişancı oyunu Crucible için artık bir yayım tarihine sahip. Şirket, Crucible'ı ilk olarak Twitchcon 2016'da duyurmuştu. Şimdiyse, 20 Mayıs tarihinde yayımlanacağı duyuruldu ve Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilecek.

Crucible'ı öteki aynı oyunlardan ayıran, üç büyük oyun modu ve karşılaşma ilerlerken yetenekleri geliştirmeye odaklanması olacak: Heart of the Hives, Alpha Hunters ve Harvester Command.

En fazla alaka çekecek oyun modları olarak, iki oyuncu ekibinin keza birbirlerine, keza de AI kontrolündeki ufo faunasına karşı savaşarak üç uzaylı kalbini ilk elde eden taraf olmak için yarıştıkları Heart of the Hives ve iki karakter sekiz takımın birbirlerine karşısında ayakta kalan son takım olmak için savaştıkları Alpha Hunters dikkat çekiyor. Harvester Command ise popüler MOBA'lardan bazı mekanikleri alarak iki oyuncu takımının, müşterek bir kaynak için savaşmalarını ve kaynağını birincil kaybeden takımın oyunu kaybetmesini temel alıyor.

Crucible'da derhal her popüler online oyundan bir tutam olduğu söylenebilir ve bu parçalar benzersiz bir şekilde bir araya getiriliyor.

Crucible popüler online oyunların eşsiz bir birleşimi...

Amazon Game Studios

Crucible, Amazon Game Studios'un geliştirmekte olduğu üç büyük online projesinden yalnızca biri. Diğer oyunların arasında ise yeni keşfedilmiş bir kıta için savaşın verildiği MMORPG "New World" ve Yüzüklerin Efendisi tabanlı bir MMORPG yer alıyor.

bununla beraber her üç oyunun aynı anda sunulmayacağını da belirlemek gerekiyor. İlk olarak 20 Mayıs tarihinde Crucible sunulacak ve sonra Ağustos ayında New World, arkasında da belirsiz bir tarihte Yüzüklerin Efendisi MMO gelecek. Yüzüklerin Efendisi oyununun, muhtemelen Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi ile benzer bir zamanda sunulacağı tahmin ediliyor.

Crucible, öteki popüler MOBA ve üçüncü kişi kamerası nişancı oyunları gibi oynaması ücretsiz olacak ve muhtemelen ilave görseller, karakterler ya da kozmetik eşyalar para ile satın alınabilecek. Ne eyvah ama şu anda oyun içi mağazasının nasıl göründüğü konusunda böylece bir bilgiye sahip değiliz. Ama bu ayın sonlarına dürüst öğreneceğimiz artık belirlenmiş.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER