Bir bedava oyun sürprizi daha

NetherRealm Studios ve Warner Bros, Injustice: Gods Among Hafıza'ı yayınladığında takvimler 2013 yılını gösteriyordu.

Bir bedava oyun sürprizi daha

NetherRealm Studios ve Warner Bros, Injustice: Gods Among Hafıza'ı yayınladığında takvimler 2013 yılını gösteriyordu. Oyun, o dönemde bir önceki nesil konsollar için satışa sunulmuştu. PS4 ve Xbox One sahneye çıktığında ise, derhal bir "Ultimate Edition" geliştirildi ve oyun, önce PS4'e, bir zaman sonra da Xbox One'a geldi.

Sonraki yıllarda Injustice 2 de yayınlandı fakat Injustice: Gods Among Zihin ilgi görmeye devam etti. Batman, Superman ve Wonder Woman gibi DC karakterlerinin birbirleriyle dövüştüğü oyun, acilen bedava olarak indirilebiliyor. Ancak elinizi ivedi tutmanızda fayda var, bu durum 25 Haziran'a değin devam edecek.

Eğer bir PC oyuncusuysanız, Injustice: Gods Among Hafıza'ı Steam üzerinden, ücretsiz olarak indirebilirsiniz. PS4 sahipleri ise, oyunu PlayStation Store'dan ücretisz olarak indirebiliyor. Ne yazıık ama, oyunun PS3 ve Vita sürümleri bu kampanyaya dahil yok.

Xbox One kullanıcıları ise, Injustice: Gods Among Akıl'ı indirmek için Xbox 360 mağazasını ziyarete gitmek zorunda. Buradan oyunu aldıktan daha sonra, konsolları üzerinden, sahip oldukları oyunlar listesinden oyunu indirip kurabilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER