Bir dizi daha izleyiciyle buluşuyor

TRT 1'in dizisi Biz Zamanlar Kıbrıs, ikinci sezonu ile bu akşam seyircisiyle buluşacak.

Bir dizi daha izleyiciyle buluşuyor

TRT 1'in dizisi Biz Zamanlar Kıbrıs, ikinci sezonu ile bu akşam seyircisiyle buluşacak. Ama bu kez farklı bir isimle karşımıza çıkıyor: Kıbrıs Zafere Doğru... Saat 20.00'de izleyicinin karşısına çıkacak olan dizide başrolleri Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan gibi önemli isimler paylaşıyor. Onlara Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu eşlik ediyor. 

Kıbrıs Zafere Doğru

Senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran'ın yazdığı Kıbrıs Zafere Doğru'nun yönetmek koltuğunda Osman Taşcı ve Barış Erçetin oturuyor.

Kıbrıs Zafere Doğru Konusu

TRT1'in internet sitesinde, Kıbrıs Zafere Doğru'nun konusu şu şekilde anlatılıyor: "Rauf Denktaş, Makaryos tarafından adadan sürgün edilmiş, Kıbrıs'a alınmamaktadır. Denktaş, yanında TMT'nin efsane bayraktarı, komutan Ali Rıza Vuruşkan ile birlikte gizlice deniz yoluyla adaya girer. Diğer tarafta ailesine kavuşmuş olan Kemal Dereli, artık tam anlamıyla mücahit olmaya hazırdır. Gizemli bir törenle TMT yemini eden Kemal ve Derviş, Ankaralı ile gizli görevlerine başlar. Nişanlısı Ayşe'nin Kıbrıs'a geldiğinden habersiz Ankaralı, Mücahit Kemal ve yeni mücahitlerden oluşan ekip ayrılmaz bir operasyon takımıdır. Tarihe geçen bir direniş gösteren bu 713 kişilik mücahit topluluğu, kendilerini dört taraftan sarmış 15 bin düşmana karşı savaşacak, bir direniş destanı yazacaktır. Onlara katılıp son darbeyi indirecek olan Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ise Türkiye'den gelen 64 savaş jeti ile Rum tarafını bombardımana tutup Türkiye'nin ilk hava şehidi olarak yürekleri dağlayan bir ölümle tarihe kahraman olarak geçecektir."

TRT, Kıbrıs Zafere Doğru ilk bölümü için bir de fragman yayınladı. Bu fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz...

Kıbrıs Zafere Doğru Bu Akşam TRT 1'de Başlıyor!Kıbrıs Zafere Doğru Bu Akşam TRT 1'de Başlıyor!#KıbrısZafereDoğru yeni sezonuyla her Cuma 20.00'de TRT 1'de! ?? Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ve çok daha TRT Kıbrıs Zafere Doğru Oyuncuları: Ahmet Kural Serkan Çayoğlu Pelin Karahan Tayanç Ayaydın Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu — Kıbrıs Zafere Doğru Sosyal Medya Hesapları: Facebook : Instagram : Twitter : TRT 1 Sosyal Medya Hesapları: Facebook: com / TRT1 / Instagram: Twitter: YouTube: TRT İzle Sosyal Medya Hesapları: Facebook: Instagram: Heyecan : YouTube: # TRT1 # TRTİzle

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER