Bir Silah Firması Gıda ve Tarım Fuarına Katılıp Ürünlerini Tanıttı!

Bir Silah Firması Gıda ve Tarım Fuarına Katılıp Ürünlerini Tanıttı!

Bir Silah Firması Gıda ve Tarım Fuarına Katılıp Ürünlerini Tanıttı!

Şanlıurfa Gıda ve Tarım Fuarı bu yıl 6. kez düzenleniyor. Türkiye'nin dört bir yanından firmalar fuara katıldı. Ancak gıda ve tarım fuarına katılan firmalar arasında biri dikkat çekti. TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi de fuara katıldı ve ürettiği yerli silahları tanıttı. 

s-579685bc1f93e31472f8fde7a5b2833738891c Şanlıurfa Gıda ve Tarım Fuarı bu yıl 21-24 Şubat tarihleri arasında 6. kez gerçekleştiriliyor. Fuara Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda firma katılıyor ve ürünlerini tanıtıyor. Ancak bir tarım ve gıda fuarı olmasına karşın bir silah firması da katılımcı firmalar arasında yerini aldı. TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi şirketi ürettiği yerli silahları fuarda tanıttı.

"Yeni model tabancalara ilgi yoğun"

"Yeni model tabancalara ilgi yoğun""Yeni model tabancalara ilgi yoğun" İHA'nın aktardığına göre, TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi Bireysel Müşteri Temsilcisi Durmuş Ali Arıkan, Şanlıurfa’da tarım fuarına katılmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, şirket olarak piyasaya sürdükleri yeni model tabancalara yoğun bir ilgi olduğunu söyledi. Arıkan, “Trabzon Silah Sanayi, 1993 yılında kuruldu. 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen fabrikada faaliyet gösteriyor. Şanlıurfa’da bulunan Gıda ve Tarım Fuarı'nda standımızı açtık. Tüm vatandaşlarımızın yerli üretim olan silah çeşitlerini gelip görmelerini bekliyoruz. Türkiye çapında 18 ilde servislerimiz mevcuttur. Bütün vatandaşlarımız rahatlıkla bu servislere gidip arızalı olan silahlarının her türlü tamirini yapabilir” ifadelerini kulandı.

Erdoğan "Domates, patlıcan, patates, sivri biber' diyorlar. Düşünün, bir merminin fiyatı nedir?" demişti

s-9f688f03707f9a03084971c8dc80606f68ff3e Gıda ve tarım fuarına bir silah firmasının katılması akıllara Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayı getirdi. Erdoğan, yerel seçimin startını verdiği Sivas mitinginde artan gıda fiyatlarına yönelik tepkilere şöyle yanıt vermişti:"Biz bunu yaparken, birileri bizi farklı yerlerden vurmaya çalışıyor. Ne diyorlar? 'Domates, patlıcan, patates, sivri biber' diyorlar. Düşünün, bir merminin fiyatı nedir? Benim Mehmet'imin giyinip kuşanması ve teröristlere karşı verdiği bu mücadelenin bedeli nedir? Bunu bir düşünün. Bunları bu iktidar yapıyorsa, bu iktidar başarıyorsa siz daha hala kalkıyor, 'Patates, soğan, domates, sivri biber... Bunlarla konuşuyorlar. Yani bizi George, Hans bir yerlerden vurmak istiyor. Bunlar da George'a Hans'a önayak oluyorlar. Biz bu mücadeleyi bugüne kadar kazandık ve kazanmaya da devam edeceğiz." Erdoğan: 'Domates, Patlıcan, Sivri Biber Diyorlar... Düşünün, Bir Merminin Fiyatı Nedir?'
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 00:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER