Bir telefon aldı, 10 telefon geldi

Google'ın müşterilerine zaman zaman hatalı kutular gönderebildiği biliniyor.

Bir telefon aldı, 10 telefon geldi

Google'ın müşterilerine zaman zaman hatalı kutular gönderebildiği biliniyor. Işyeri bu kez içerisinde 10 Pixel 4 bulunan bir paketi, internet üzerinden sadece bir Pixel 4 satın bölge kullanıcıya yolladı.

Reddit kullanıcısı u/timias55, internet üzerinden bir Pixel 4 64GB satın aldı ve bunun için 499 dolar ve vergi ödemesinde bulundu. timias55, kendisine FedEx tarafından getirilen kutudan 10 telefon çıkmasıyla şaşkına uğradı. ABD kanunlarına tarafından kullanıcı, böyle bir durumda kendine ait olmayan dokuz telefona sahip olabilirdi; bu durumda Google hiçbir şey yapamazdı. Oysa kendisine ait olmayan telefonları tutmayı düşünmeyen Reddit kullanıcısı, Google'ın herif hizmetlerine başvurarak sorunu bildirdi.

Şart karşı Google alıcı desteği de şaşkına döndü ve paketin bir fotoğrafını görmek istedi. timias55'i birkaç defa bekleten Google müşteri hizmetleri, 48 saat sonradan bir FedEx izleme fişi yolladı. Ama izleme fişinde yalnızca sekiz telefonu alma isteği yer alıyordu. Bunun üstüne Reddit kullanıcısı timias55, yine Google müşteri hizmetlerine başvurarak dokuzuncu telefonu iade etme işlemini başlattı.

Sonunda her şey yoluna girse de Google'ın durumu pek iyi yönetemediği gözleniyor. Reddit kullanıcısının eline geçen fazladan telefonları iade etmekte Google'dan daha istekli olması ve bir takım sorunlara sabretmek zorunda kalması uyarı çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER