'Biz Bu Vatanın Delileriyiz' Diyen Peker'den Silahlanma Çağrısı: 'Ruhsatlı Tabanca ve Av Tüfeği Alın'

'Biz Bu Vatanın Delileriyiz' Diyen Peker'den Silahlanma Çağrısı: 'Ruhsatlı Tabanca ve Av Tüfeği Alın'

'Biz Bu Vatanın Delileriyiz' Diyen Peker'den Silahlanma Çağrısı: 'Ruhsatlı Tabanca ve Av Tüfeği Alın'

Sedat Peker isimli şahıs yeni bir şiddet çağrısıyla tekrar gündemde. Organize suç örgütü lideri olarak hüküm giyen Peker, İstanbul'da yaptığı konuşmada 'Silah iyi insanların elinde olduğu zaman sigortadır. Bu sebeple imkanı olanlar ruhsatlı silahlar alsınlar, av tüfekleri alsınlar' ifadelerini kullandı.

Peker, Ataşehir'de yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulundu.

s-1836d7b00410342a0ca48fa3b2b7ac7259c9ecAtaşehir'de açılışını yaptığı mekanın önünde konuşan Sedat Peker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'ya beka ya bela' dediğini belirterek, bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde ölümüne Cumhur İttifakı'nın destekleneceğini söyledi.

Silahlanma çağrısında bulundu.

s-06e5f8394e40029c6535f9a1542eea1249d411Silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu ileri süren Peker, "Bu sebeple imkanı olanlar mutlaka ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna" dedi.Öte yandan, konuşmasında kendilerine zaman zaman "Siz kimsiniz? Neden konuşuyorsunuz?" diye sorulduğunu aktaran Peker, "Kardeşlerim onlar bizim kim olduğumuzu bilmiyorlarsa ben söyleyeyim müsaadenizle. Biz bu vatanın delileriyiz kardeşlerim. Biz bu vatanın fedaileriyiz kardeşlerim. Bu vatanda herkes sussa da biz konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Kendilerine 'Siz kimsiniz? sorusunun yöneltildiğini belirten Peker 'Biz bu vatanın delileriyiz' şeklinde konuştu.

Kendilerine 'Siz kimsiniz? sorusunun yöneltildiğini belirten Peker 'Biz bu vatanın delileriyiz' şeklinde konuştu.Kendilerine 'Siz kimsiniz? sorusunun yöneltildiğini belirten Peker 'Biz bu vatanın delileriyiz' şeklinde konuştu.

Peker'in açıklamasına sosyal medyadan birçok tepki geldi. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER