Black Panther, Titanic'i batırdı

Black Panther, Titanic'i batırdı

Black Panther, Titanic'i batırdı

Marvel'in Black Panther filmi geçtiğimiz hafta sonu yeni bir gişe rekoru daha kırdı. Cumartesi günü siyah süper kahraman filmi, James Cameron'un 1997 klasiği Titanic'i bile geçerek ABD'de en çok kazanan üçüncü film olmayı başardı.

Kesin rakamlar stüdyo tarafından henüz açıklanmış da olsa, Black Panther'in cumartesi günü çok da fazla bir çaba göstermesi gerekmedi. Cuma gününü ülkede 659.3 milyon dolar kazanan film zaten Titanic'in 659.5 milyon dolar rekoruna çok yaklaşmıştı. İlk sıraya erişmesi için sadece iki filmi daha geçmesi gerekse de, aradaki gelir farkı oldukça büyük. İkinci sırada 760 milyon dolar ile Avatar, birinci sırada ise 936.7 milyon dolar ile Star Wars: The Force Awakens bulunuyor.

Black Panther geçtiğimiz hafta onuncu sırada olan Disney'in 2013 hiti Frozen'ı geçmişti. Yakın zamanda ise dünyanın en başarılı süper kahraman filmi The Avengers (2012) da tahtından indi.

Ocak ayında beyaz perdelere yansıyan Black Panther, beş hafta boyunca en çok hafta sonu gişesi kazanan film oldu, ardından yerini Pasific Rim: Uprising'e kaptırdı.

Önceki HaberZuckerberg:İlk Veri Kullanımını FTC'ye Bildirmedik Sonraki HaberTehditlere Karşı Savunmasız Kalmayın
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER