Bu Galaxy cep, hiç hakiki olmayacak

Samsung'un beklenen telefonlarından Galaxy M41, Samsung göre üretilmeyen bir OLED ekranı kullanacak birincil cihaz olabilir idi. Bu garip şart, LCD ekranlara baktığımızda Samsung için tam anlamıyla bir birincil olmayacaktı.

Bu Galaxy cep, hiç hakiki olmayacak

Samsung'un beklenen telefonlarından Galaxy M41, Samsung göre üretilmeyen bir OLED ekranı kullanacak birincil cihaz olabilir idi.

Bu garip şart, LCD ekranlara baktığımızda Samsung için tam anlamıyla bir birincil olmayacaktı. Firmanın M serisi ve A serisi telefonlarda geçmişte diğer üreticilerden LCD ekran aldığı biliniyor.

Galaxy M41'in son geliştirme aşamalarında olduğu ve geçen seneki M40'ın yerini alacağı söyleniyordu. Telefonun manâlı geliştirmelerinden biri, sözde 6,67 inç OLED panele geçmesi olacaktı. Samsung'un arz için TCL'nin sahibi olduğu China Star Optoelectronics Technology ile anlaştığı, oysa CSOT'nin ekranlarının Samsung'un kalite kontrolünden geçememesi nedeniyle anlaşmanın sonlandığı ortaya çıktı.

Bu gelişme sebebiyle Samsung'un Galaxy M41'den vazgeçerek M51'e odaklandığı belirtiliyor. gerçi Samsung, uygun fiyatlı telefonları için CSOT ve BOE gibi Çinli ekran üreticilerini değerlendirmeyi sürdürecek. CSOT'nin ekranları hayranlık uyandıran Xiaomi Mi 10 ve Motorola Edge Plus'a ekran sağladığı biliniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER