Bu telefonun pili "dev gibi"

Sağlam akıllı telefon satıcısı Doogee tarafından satışa sunulan S88 Pro ile tanışın.

Bu telefonun pili

Sağlam akıllı telefon satıcısı Doogee tarafından satışa sunulan S88 Pro ile tanışın. Bu zeki telefon, AliExpress üzerindeki 199.99 dolarlık fiyatı ile piyasada var olan en ucuz büyük bataryacep telefonu olma özelliğini taşıyor. Ama 10Ah (10,000mAh) pil kapasitesi dikkat çeken bu telefon, sadece büyük bir bataryadan daha fazlasını da sunuyor.

Android 10 ile sunulan S88 Pro, Mediatek Helio P70 CPU ve 6GB belleğin yanı sıra 128GB dahili depolama ve parmak izi tutmayan, Corning Gorilla Glass kaplamalı 7,3 inçlik full HD ekrana sahip.

Doogee, bununla beraber telefonun arka kısmına bir çift "eşsiz fazla işlevli LED ışık" da yerleştirmiş durumda. Oysa bu özelliğin ön yüzdeki alışıldık koşul ışıkları için tamamlayıcı mı olduğu yoksa bunların yerini mi aldığı net yok.

Öne meydana çıkan öteki özelliklerin içerisinde ise 24W kablosuz şarj, dört kamera (üçü Sony, biri Samsung), 10W geri sıkıntı, NFC ve IP68/IP69K sertifikaları yer alıyor. Keza cihazın -55 ve 70 derece aralarında "bayağı olarak" çalışabildiğini, yani keza derin dondurucu ayrıca da aşırı sıcak ortamlarda kullanılabileceğini belirtmekte avantaj var.

Sağlam zeki telefonlar dünyasındaki diğer gelişmelere bakılacak olursa, Blackview'in de yeni akıllı telefonu BV6300 Pro'yu satışa sunmak üzere olduğu görülüyor. Bu yeni telefon, dünyanın en süratli termal sağlam zeki telefonu olarak tanıtılıyor. Fiyatı S88 Pro ile aynı olsa da, çok daha ufak bir bataryaya sahip.

S88 Pro hakkında belirtilmesi gereken son nokta, Çin anakarasından geleceği. Yani ülkemize ulaşması bir ay ya da daha uzun sürebilir ve ülkeye girişi ya da ülke içi kullanımı sırasında ek ödenti ödemeniz gerekebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER