Bu TV, cep telefonlara özel

Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesle özel televizyon modeli Sero TV, sonunda piyasaya çıkıyor.

Bu TV, cep telefonlara özel

Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni nesle özel televizyon modeli Sero TV, sonunda piyasaya çıkıyor. İlk olarak Güney Kore'de satışına başlanan Sero TV, CES 2020 fuarında da gösterilmişti. Hemen ise dünya çapında satışına başlanmak üzere ilk adımlar atılıyor.

İlk olarak ABD ve İngiltere'de satışına başlanacak olan Sero TV, sonradan global çapta pek çok ülke ve büyük mağazalarda tüketicilerle buluşacak. Peki, Sero TV diğer televizyonlardan niçin daha bambaşka?

Sero TV'nin en manâlı özelliği doğrusu tasarımında yatıyor. Geleneksel televizyon modellerine göre bambaşka olarak  düşey bir formatta kullanılabilen Sero TV, aynı zamanda 2 form arasında göz alıcı şekilde dönüşebiliyor.

Bilhassa Samsung'un Galaxy zeki telefonları ile büyük ahenk sağlayan Sero TV, telefonunuzu elinizde alıkoyma şeklinize kadar kendi ekseni etrafında dönüyor ve telefonunuzdaki görüntüyü size büyük ekranda benzer açıyla gösteriyor. Bu Nedenle keza düşey hem yatay keza çapraz şekillerde kullanılabiliyor ve bunu sezgisel şekilde sağlamasıyla da kuşkusuz farkındalık yaratıyor.

Sero TV'nin ekranı bütün 43 inç büyüklüğünde. Üzerine ayrıca 60 watt'lık ses sistemi de bulunduran televizyon, bu sayede multimedya davet için de planlanmış. Özellikle Samsung'un Galaxy akıllı telefonları ile büyük uyum sağlayan Sero TV, dilerseniz geleneksel televizyon formuna da muhakkak dönebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER