Bu yenilikler, ilginizi çekebilir

Windows 10'un cebren hayatınıza soktuğu ve işletim sisteminin sinir bozan işlevlerinden biri olabilen OneDrive, işe yarayabilecek birkaç yeniliğin hazırlığını yapıyor. Birkaç senedir Windows 10 ile bütünleşik olarak sunulan OneDrive bulut depolama hizmeti, bir takım kısıtlamalar.

Bu yenilikler, ilginizi çekebilir

Windows 10'un cebren hayatınıza soktuğu ve işletim sisteminin sinir bozan işlevlerinden biri olabilen OneDrive, işe yarayabilecek birkaç yeniliğin hazırlığını yapıyor.

Birkaç senedir Windows 10 ile bütünleşik olarak sunulan OneDrive bulut depolama hizmeti, bir takım kısıtlamaları sebebiyle birçok kullanıcı tarafından seçim edilmiyor. Oysa Microsoft'un yeni blog gönderisi, OneDrive'ın birkaç alanda birden yenilik yapacağını söylüyor. Firmaya kadar OneDrive, yakında Microsoft Teams ile bütünleşecek ve bunun yanında 15GB depolama alanını 100GB'a çıkaracak.

Daha fazla meslek amaçlı kullanıma karşın olsa da, meslek kullanıcıları ve yöneticiler, dosya eşitleme raporları alabilecekler. Bunun yanına paylaşılan dosyalar için bir sonlanma tarihi tahsis etmek, bir kerelik şifre yeğlemek olası olacak.

Konut kullanıcıları, fotoğrafları ve videoları arkadaşlarıyla daha basit paylaşabilecekler. Bunun için gruplar oluşturup, hangi grubun nelere erişebileceğini ayarlayabileceksiniz. OneDrive, web üzerinden kullananlar için bir koyu dış görünüş de sunacak.

OneDrive'ın yenilikleri, onu öyle sevmeyenleri ikna edebilecek mi, bunu zamanla göreceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER