Büyük tanıtımın tarihi beli oldu

Görünene tarafından PlayStation 5'e ilk bakışımız fazla uzakta olmayabilir.

Büyük tanıtımın tarihi beli oldu

Görünene tarafından PlayStation 5'e ilk bakışımız fazla uzakta olmayabilir. Yeni bir haber, 4 Haziran değin yakın bir tarihte birincil PS5 oyun tanıtımı görülebilir. Sony, bu tarihte bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor.

Anonim kalmak şartı ile VentureBeat'e konuşan bir kaynak, Sony'nin Haziranın ilk iki haftası içerisinde ve büyük ihtimalle 4 Haziran'da büyük bir PS5 tanıtım etkinliği planladığını ve bu etkinlikte hem birinci taraf hem de Sony'nin güvenilir ortaklarından üçüncü taraf oyunların tanıtılacağını söyledi. Süresiz olan şey ise, Sony'nin PlayStation 5 donanımının gösterip göstermeyeceği. En azından, ekipman konusunda bazı detayların sergilenmesini bekleyebiliriz. Buna, PS5'in son tasarımı da dahil. bununla beraber, konsolun, en kötü ihtimalle Sony'nin Ağustos'taki "State of Play" etkinliğine hazırlanmış olacağı da iddia ediliyor.

Bu söylentiler bir süredir zaten internette dolanıyordu. İlk olarak Mayıs ayında, Sony'nin sıradaki etkinliği hakkında haberler gelmeye başlamıştı.

Lojistik açısından Haziranın başlarındaki bir etkinliğin rasyonel olduğu söylenebilir. Firma, COVID-19 salgınını somut etkinlik planlarını bozmadan önce da muhtemelen bu tarihte bir tanıtım yapmayı planlıyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER