Casper, yeni Nirvana C350 Notebook’u tanıttı

Casper Nirvana C350,yüksek performans sunan yeni işlemcisi, konfigüre edilebilen yüksek depolama alanı, hafifliği ve ince çerçevesi ile yeniledi.

Casper, yeni Nirvana C350 Notebook’u tanıttı

İnce çerçeve, sınırsız ekran
9mm inceliğindeki ekran çerçevesiyle genişleyen görüş alanı ve 14” boyutlu ekran görüntüsüyle Casper Nirvana C350, zarafet ve hafiflik arayanların tercihi olurken Anti-Glare özelliğine sahip yansımasız ekranı ile de daha net bir bakış sağlar. Anti-Glare teknolojisi, ekrana düşen ışıkları absorbe ederek ekranda oluşacak bakış kaybını engellerken benzer süre da TN ekran yapısı doğruca de görüntülerin çevreden net bir şekilde görülmemesini, bu nedenle büro açık havada zeka tehlikesiz dilekçe imkânı sunar.

Daha ince, hafif ve şık
Özel alaşımlı yapısı sayesinde plastik materyale sahip olmasına karşın metal görünümü ve sağlamlığı sunan Nirvana C350, özel tasarlanan metalik gümüş grisi rengiyle kullanıcıların zevkine hitap ediyor. Gün içinde bilgisayarlarını yanlarında taşımak isteyenler için mümkün olabilecek en ince ve en hafif boyutlara getirilen C350, 1,3 kg hafifliğe, 19,9 mm inceliğe sahiptir.

Sahip olduğu SSD opsiyonu ile zamanı kıymetli kılan ve gündelik işlerin süresini en aza indiren Nirvana C350, üretkenlik, optimal vakit ve yüksek hız sunuyor. Daha büyük boyutta depolama isteyen kullanıcılara disk opsiyonlu konfigürasyon sunarken kullanıcıların bütün beklentilerini karşılıyor.

Casper Nirvana C350, özel tasarlanan klavyesi ve makas mekanizması tamamen tuş basım ömrünü uzatır ve tuş sesinin çıkmasını önlerken kavisli yapısı ilede parmakların tuşlara bütün oturmasını sağlayarak ellerin yorulmasını engeller.

Minimum tüketim, en fazla performans
4GB sistem belleğine sahip Casper Nirvana C350 ile jurnal kullanımda azami performans elde edilir. Entegre RAM teknolojisi olan LPDDR platformunun en yeni sürümü olan LPDDR4 ile de enerji tüketiminin minimal ışık halkası getirilmesi ile şarja yan kalınmadan uzun süre kullanılabilir. Özel planlanmış donanım ve yazılımın birleşmesiyle her sesin filtreden geçerek daha net ve berrak çıkmasını karşılayan geliştirilmiş ses sitemine sahip Nirvana C350, yüksek frekanslardaki seslerin kalitesini korur. Ufak HDMI, 2 USB girişi ve 1 SD kartı ile egzersiz hayatını kolaylaştıran çözümler sunan Nirvana C350, Windows 10 işletim sistemine ahenkli kastetmek üzere tasarlanmıştır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER