Cesaretin ve Çılgınlığın Böylesi: Hindistanlı Bal Toplayıcısı Yüzlerce Arıyı Sebepsizce Ağzına Doldurdu!

Cesaretin ve Çılgınlığın Böylesi: Hindistanlı Bal Toplayıcısı Yüzlerce Arıyı Sebepsizce Ağzına Doldurdu!

Cesaretin ve Çılgınlığın Böylesi: Hindistanlı Bal Toplayıcısı Yüzlerce Arıyı Sebepsizce Ağzına Doldurdu!

Bir insan bir sürü arıyı durduk yere ağzına neden tıkıştırır? İnanın, bizim de hiçbir fikrimiz yok. Ama Hindistan'da bir adam, gerçekten de durduk yere bir sürü arıyı ağzına doldurdu. Detayları sizler için Lad Bible'dan derledik. *Sakın denemeyin! Haberin Tamamı İçin:

Profesyonel bal toplayıcısı 32 yaşındaki Suk Mohammad Dalal 16 yıldır bu işi yapıyor.

Profesyonel bal toplayıcısı 32 yaşındaki Suk Mohammad Dalal 16 yıldır bu işi yapıyor.Profesyonel bal toplayıcısı 32 yaşındaki Suk Mohammad Dalal 16 yıldır bu işi yapıyor. Ama herhangi bir bal toplayıcısının yapmadığı bazı şeyler yapıyor aynı zamanda. Mohammad, öncelikle bütün arıları dumanla kovanlarından çıkartıyor. Böylece arılar çıktıklarında, siz bal toplarken sizi sokmuyorlar.  Fakat sonrasında olanlar oldukça ilginç. Suk Mohammad, arıları elleriyle alarak bir anda ağzına dolduruyor. Hatta sonrasında biraz da alarak mümkün olduğunca ağzına doldurmaya devam ediyor. Neyse ki çizgi filmlerde olduğu gibi kulaklarından çıktıklarını görmüyoruz.

Sizler de bal toplayıcılığı konusunda usta olsanız da bunu denememelisiniz!

s-39da1a8728c5eecacf1956a7b05d8899fb6cfdArı iğneleri ciddi rahatsızlıklara neden olabilir. Hatta bazı durumlarda ölümle sonuçlanabilir.Suk da elbette bunların bilincinde. Daha önceleri doktor asistanı olarak çalışmış. Ama yıllar boyunca arı ve bal işlerinden ötürü arı sokmasına karşı direnç geliştirmiş. Bu kariyer geçişinin nasıl olduğunu da şu şekilde açıkladı:"Köyde yaşadığım için oldukça fazla bal barındıran arı kovanlarıyla sık sık karşılaşıyorum. Bir gün kovanlardan birinin yanında geçerken bal toplayıp satsam rahatlıkla geçinebilirim diye düşündüm. Bu işe de böyle başladım."

Daha önceleri de arıları korkusuzca tişörtünün altında toplamıştı Suk Mohammad.

Daha önceleri de arıları korkusuzca tişörtünün altında toplamıştı Suk Mohammad.Daha önceleri de arıları korkusuzca tişörtünün altında toplamıştı Suk Mohammad. Tabii bunları neden yaptığı konusunda mantıklı bir açıklaması yok Suk Mohammad'in. Yine de kendisini cesaretinden ötürü tebrik ediyorken, daha fazlasını denememesi konusunda da uyarıyoruz!
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER