Çocuklara reklamsız oyun

Çocuklara reklamsız oyun

Çocuklara reklamsız oyun

Türkiye'nin lider dijital operatörü Turkcell tarafından hayata geçirilen çocukların oyun platformu Playcell, kısa süre içinde aylık 2 milyon kullanıcı sayısına ulaştı.  Çocuklara yönelik güvenilir oyun platformu Playcell, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda avantajlı abonelik paketleri hizmete sundu.

AMD Arcturus geliyor

Turkcell'den 5GB internet hediye

Playcell Plus çocuklara reklamsız bir oyun ortamı sunarken, Playcell Ekstra ise Toca Boca serisi, Cut the Rope serisi, Sago Mini, Garfield gibi pek çok sevilen premium oyunu ücretsiz ve reklamsız olarak özellikle Android cihazlarda çocuklarla buluşturuyor. Herhangi bir oyun içi satın alma yapılmadan içeriğin tamamına ulaşılabildiği için de hem ebeveynler için güvenli hem de çocuklar için keyifli bir ortam oluşuyor. Turkcell, çocuklar rahatça oynayabilsin diye her iki pakete de 5GB internet tanımlıyor. Playcell Plus avantajlarından 5 TL'ye; Playcell Extra avantajlarındansa 12,90 TL'ye yararlanmak mümkün.

Araba yarışından zeka oyunlarına yüzlerce oyun

Reklamsız ve güvenilir içeriğiyle ebeveynlerin çocuklarına rahatça oyun oynatabileceği bir ortam sunan Playcell'de araba yarışından, yetenek ve beceri oyunlarına, spor oyunlarından zeka oyunlarına kadar farklı kategorilerde birbirinden renkli ve eğlenceli yüzlerce oyun bir arada yer alıyor. Oyunlar 5-12 yaş grubuna yönelik geliştirilmiş olsa da büyük küçük tüm oyun severler Playcell'i ziyaret ederek, birbirinden eğlenceli ve ücretsiz oyunlara her an her yerden ulaşabiliyor, oyun oynama heyecanını Playcell web sitesinden, cihazların mobil ara yüzünden (mobil.playcell.com) yaşayabiliyor.

Önceki HaberBilgisayarınız Gizlice Kripto Para mı Üretiyor? Sonraki HaberGoogle Haritalar Mahkemelik Oldu
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER