'Cook, müzik endüstrisinin Trump'ı'

"Cook, müzik endüstrisinin Trump'ı"

'Cook, müzik endüstrisinin Trump'ı'

Guns N' Roses solisti Alx Rose, ne ile ilgili olduğu belli olmayan bir tweet yayınladı: "Tim Cook, müzik endüstrisinin Donald Trump'ı." Peki bunun anlamı ne? 

Donald Trump hakkında bildiklerimize bakacak olursak, en başta Amerika'nın başkanı olduğu akla geliyor. Bunun yanında hakkında birçok iddia dolanıyor ve arada kulağa çok aşırı gelenler de var. Örneğin porno yıldızı Stormy Daniels ile ilişki yaşamış olduğu ve avukatının bu konuda konuşmaması için ona para verdiği gibi. Çoğu Amerikalı, Trump'ın son derece ırkçı olduğunu düşünüyor.

2018031213034365891.jpgTim Cook'a Donald Trump Yakıştırması!

Tüm bunlar kuşkusuz çok kötü bir imaj çiziyor. Ama bunların ne kadarı Apple'da Tim Cook için, özellikle de Apple Music'teki rolü için söylenebilir?

Aslında görünüşe bakılırsa, hiçbiri. Tim Cook, Apple Music'in yöneticisi değil, oranın yöneticisi her zaman Jimmy Iovine'ydi.

Tim Cook'un ırkçı olduğunu düşünen yok, ya da Stormy Daniels ile yasal bir savaşa girmedi. Tim Cook'un ticaret savaşı ile ilgili ne düşündüğünüyse bilmiyoruz.

Bazıları Donald Trump'ın Amerika'yı batırdığını düşünüyor. Ama Tim Cook'un müzik endüstrisine böyle bir şey yaptığını söyleyemeyiz. Eğer Axl, Cook'un müzik endüstrisini batırdığını düşünüyorsa, bunun nedenini duymak isteriz.

Önceki HaberApple, Dijital Dergi Hizmetini Satın Aldı! Sonraki HaberFord, Drone'ları Yedek Sensör Olarak Kullanacak
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER