Corona, bu kez iptal ettiremedi

Yaşanan küresel sağlık krizi nedeniyle birçok dizinin prodüksiyonu yarıda kesilmiş durumda.

Corona, bu kez iptal ettiremedi

Yaşanan küresel sağlık krizi nedeniyle birçok dizinin prodüksiyonu yarıda kesilmiş durumda. Ancak Corona virüsünün Umbrella Academy'nin ikinci sezonunun post prodüksiyon sürecini etkilemediği ortaya çıktı.

Corona Virüsü Salgını, Aslında 5G'den mi Kaynaklanıyor?5G ve Corona Virüsü arasında bağlantı kurmaya çalışan iddialar ne derece doğru? 5G ile Coronavirüs salgını arasında gerçekten bir bağ var mı? Cevaplar, içeride

Steve Blackman'ın Instagram'da yaptığı paylaşıma göre şu an dizinin ses miks işlemleri tam hızla yapılıyor. Dizinin ses mikslerinin yapılması, post prodüksiyonda aşama kaydedildiği anlamına geliyor. Umbrella Academy'nin Netflix'teki tanıtımları geçen ay başlamıştı. Henüz bir çıkış tarihi verilmese de, dizinin hayranları muhtemelen çok beklemeyecekler.

Düzinelerce dizinin bölümleri tam olarak çekilemediğinden, 2020'nin ikinci yarısında yeni dizilerin seyrekleşmesi beklenebilir. Elbette şu sıralar dizilerden önemli olan şeyler var, ancak salgının Hollywood'u ciddi biçimde etkilediği açık.

Önceki HaberCorona Virüs'ün İlk Belirtileri Neler? İşte 10 Soruluk COVID-19 Rehberi Sonraki HaberBir Virüsten Kaçarken Başka Virüslere Yakalanmayın!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER