"Corona virüs ilacı" öldürdü

ABD'de yaşayan bir adam, sıtma tedavisinde kullanılan klorokin fosfatı aldıktan sonra hayatını kaybetti.

ABD'de yaşayan bir adam, sıtma tedavisinde kullanılan klorokin fosfatı aldıktan sonra hayatını kaybetti. Adamın eşinin durumunun ise kritik olduğu iletiliyor.

20200324113253935120.jpgGörülen İlk Corona Vakası Kimdi? Yeni Rapor, Farklı Şeyler SöylüyorDünya üzerinde tespit edilen ilk Coronavirüs (COVID-19) vakasının 1 Aralık 2019 tarihinde bildirilen bir erkek olduğu söyleniyordu

Bazı araştırmalar, klorokinin SARS-CoV-2'ye (Corona virüsü) karşı etkili olabileceğini göstermiş, hem ABD başkanı Donald Trump, hem de Elon Musk bunun salgını yenmeye yardımcı olabileceğini söylemişti. Ancak klorokin ile ilgili araştırmalar, herhangi bir sonuca ulaşmaktan çok uzaklar ve üstelik uzmanlar, bu maddeyi kullanmama konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Ölümle Sonuçlanan Tesla Model 3 Kazasında Rapor Açıklandı1 yıl önce yaşanan, bir Tesla Model 3'ün bir tırla çarpışması ile sonuçlanan kazada rapor açıklandı

Çiftin her ikisinin de 60 yaşlarında olduğu, kimyasal maddeyi hazmettikten sonra 30 dakika içerisinde maddenin etkilerini hissettiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor. İşin acı yanı, çiftte Covid-19'a rastlanmamış olması.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), ülkedeki bazı Covid-19 hastalarına deneysel olarak Konklorokin veya bunun türevi hidroksiklorokinin verildiğini söyledi. Bununla birlikte CDC, elde yeterli bir veri olmadığını söylüyor ve sağlık uzmanlarına bu maddeleri hastaneye yatırılmayan hastalarda kullanmamalarını şiddetle tavsiye ediyor.

Önceki HaberKimse Fark Etmedi Ama, Dünya'nın "Dibinden" Asteroid Geçti  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER