CS GO artık ücretsiz! Hemen indirin...

Counter-Strike yeni nesil espor oyunlarına yenik düştü ve onlarla aynı modu getirdi. Bu yeni modda tıpkı Fortnite ve PUBG’deki gibi yeni nesil Battl

CS GO artık ücretsiz! Hemen indirin...

Counter-Strike yeni nesil espor oyunlarına yenik düştü ve onlarla aynı modu getirdi. Bu yeni modda tıpkı Fortnite ve PUBG’deki gibi yeni nesil Battle Royale deneyimini yaşayabilirsiniz.

Ayrıca artık CS: GO ücretsiz oldu. Artık oyunu oynamak isteyen oyuncular herhangi bir ücret ödemeden oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilecekler. Oyunu daha önce alan oyuncular ise daha önce aldıklarına dair bir hatıra rozetine sahip olacaklar. Bu rozeti profillerinde sergileyebilecekler. Hali hazırda CS: GO oyuncusu olan oyuncular Prime statüsüne yükseltildi. Prime statüsünde olan oyuncuların en büyük özelliği ise maça girdiklerinde yine Prime statüsünde olacak oyuncular ile eşleşmeleri olacak.

18 kişiyle girilecek olan maçlarda oyuncular birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine girecekler. Ayrıca diğer oyunlardaki gibi oyuncular inecekleri noktayı kendileri seçebilecekler. Oyuncular haritada yere indikten sonra ise ekipman ve para arayacaklar. Aynı zamanda gökyüzünden gelecek olan özel eşyaları takip ederek de yeni ekipmanlar elde edebilecekler. Ayrıca oyun içerisinde havadan yardımı bu sefer bir otobüs veya uçak değil, bir drone yapacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2018, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER