Dev Huawei P40 lite fırsatı!

İster tank simülasyonu ister spor oyunları isterseniz CRPG oynayın, aynı anda mesajlaşma uygulamalarını ve diğer tezgâhtar uygulamaları da çalıştırabilecek kapasitede bir telefona ihtiyacınız olur. Huawei P40 lite'ın sektör lideri Kirin 810 işlemcisi 7 nanometre teknolojisiyle, 1.

Dev Huawei P40 lite fırsatı!

İster tank simülasyonu ister spor oyunları isterseniz CRPG oynayın, aynı anda mesajlaşma uygulamalarını ve diğer tezgâhtar uygulamaları da çalıştırabilecek kapasitede bir telefona ihtiyacınız olur.

Huawei P40 lite'ın sektör lideri Kirin 810 işlemcisi 7 nanometre teknolojisiyle, 10 ve 11 nanometre işlemci teknolojilerine kadar daha az zor harcayarak daha az ısınma sağlıyor. Tümleşik Finansal G52 GPU'su ise, her türlü oyunun en yüksek grafik isteklerini karşılayabilecek düzeyde.

Huawei P40 lite, 30 dakika ve üzerinde süren mobil oyunlarda stabil FPS sağlayarak kullanıcının oyunda takılma ya da gecikme yaşamasını önlüyor. Suni zekayla desteklenen sistem kaynağı yönetimi için gerekli olan CPU ve GPU kullanımını hakiki zamanlı olarak ayarlıyor ve bu nedenle akan bir oyun deneyimi yaratıyor. 6 GB RAM ile desteklenen P40 lite, Kirin 810 işlemcisinin tüm gücünü ortaya koymasını sağlıyor.

Huawei'nin özel geliştirdiği ve P40 lite ile birlikte 3.0 versiyonuna erişen GPU Turbo teknolojisi yazılım ve ekipman sinerjisinde şimdiye kadar görünmeyen optimizasyonlar sağlayarak oyun performansını, pil tüketimini ve sıcaklık oluşmasını yoklama aşağıda tutuyor.

İçeriğe tarafından optimize edilen ekran

Her ne değin akan ve sürekli bir performans kilit bir etken olsa da, sonuçta oyunların tümü bir ekran aracılığı ile deneyimleniyor.

Huawei Punch FullView Display, Huawei'nin geliştirdiği inovatif ve son teknoloji bir ekran. 6.4 inç boyutundaki FHD+ çözünürlükteki ve geniş renk gamutuna sahip ekran, P40 lite'ın yüzeyinin yüzde 90,6'sını kapsıyor.

Ayrı senaryolar aşağıda ekranın renk skalası en optimum renk karşıtlığını tutmak için görüntüye adapte olacak şekilde değiştiriliyor. İster sıradan ister karanlık modda olsun, ekran defalarca keskin ve temiz bir görünüm sunarak görüntüdeki her detayın ortaya çıkması sağlanıyor.

Her koşulda aralıksız oyun deneyimi

Oyun oynarken bir anda bir mesaj bildirimi çıkması ve buna cevap vermenizin gerekmesi epeyce sıkıcı olabilir; özellikle oyundan çıkmak gerekiyorsa. Oyun içi sohbet özelliği ile bu artık bir sorun olmaktan çıkıyor.

Oyun ara yüzünün sol üst köşesinden tek parmakla kaydırılarak aktive edilen ayarlar menüsünde rahatsız etmeyin, ekran görüntüsü, ekran kaydı, sohbet kutusu ve hızlandırma seçeneklerinin ayarları bulunabilir. Kullanıcılar, oyunun orijinal ara yüzüne bir sohbet kutusu ekleyip boyutlarını ayarlayabilirler. Bu Nedenle kullanıcılar, oynadıkları oyundan hiç çıkmadan arkadaşları veya takipçileri ile yazışabilirler.

Gün boyunca oyun için yeterli pil kapasitesi

Sadece toplu taşımada oyun oynarken değil, cep telefonları tekrar tekrar yanımızda. Kullanıcıların yanlarında aralıksız bir powerbank taşımak zorunda kalmamaları için uzun batarya süresine sahip bir telefon edinmeleri gerekiyor.

Huawei P40 lite, 4200 mAh kapasitesinde pile ve Huawei'nin 40W SuperCharge teknolojisine sahip. Bu da telefonda sürekli olarak saatlerce oyun oynanabildiği anlamına geliyor. Kullanıcı telefonunu bir gece önce yük etmeyi unutmuş olsa bile telefon yine de kullanıcısını sabahtan ofise veya okula gidene kadar idare edebilir. Ofise veya okula dışarı giden kullanıcı, yalnızca yarım saat içerisinde SuperCharge özelliği ile yüzde 70 pil kapasitesine kavuşabilir.

Huawei P40 lite, Gece Yarısı Siyahı, Arzu Yeşili ve Sakura Pembesi renk seçenekleri ile 30 Haziran 2020 tarihine dek sürecek kampanya zarfında nasihat edilen son kullanıcı fiyatı 3.499 TL ile Huawei Online Mağaza üzerinden tüketicilere sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER