Disney'in yeni hizmetinin adı...

Disney'in yeni hizmetinin adı...

Disney'in yeni hizmetinin adı...

Görünene göre Disney'in 2019'da yayınlanacak ve Netflix'ten pek çok içerik alacak yayım hizmeti 'Disney Play' olarak adlandırılacak.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Bununla birlikte Iger, yatırımcıların yeni hizmet beklentisini de dengelemeye çalıştı. Hizmetin, Netflix'in şu anda üretmekte olduğu orijinal içerikler ile aynı genişlikte bir içerik sunmayacağını ve Disney Play'i desteklemek için mevcut yayın ve uluslararası lisans anlaşmalarından her şeyi tamamen çekmeyeceğini belirtti. Örneğin, Disney 2016 yılında, 2022 yılına kadar Star Wars filmleri için Turner ile bir yayın hakkı anlaşması imzalamıştı ve bu da Disney Play'in bir konsept olarak şirket için ne kadar yeni olduğunu gösteriyor.

Iger ayrıca Disney Play'in Netflix'ten daha uygun fiyata sahip olacağını ve ay başına 8 ila 14 dolar arasında olacağını belirtti. Netflix, ABD'de HD izleme için şu anda aylık 10,99 ABD doları bedeline sahip.

Bu şüphesiz hem çocuklar hem de yetişkinler için büyük ölçüde fantezi ve bilim-kurgu içeriğinden oluşan popüler bir koleksiyona sahip olan Netflix'e büyük bir darbe olacak. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Netflix, yeni içerik anlaşmalarında yılda milyarlarca dolar harcıyor.

Variety'nin söylediğine göre Iger, 2019'da yayımlanacak olan Disney Play'i "takvimde 2019 yılı boyunca şirketin en büyük önceliği" olarak belirtildi...

Önceki HaberSnaptragon 8180, Geekbench'te Göründü!  
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER