Efsane geri dönüyor!

Kaykay dünyasına damga vuran video oyunu geri döndü! Tony Hawk ve Crash Bandicoot™ N.

Efsane geri dönüyor!

Kaykay dünyasına damga vuran video oyunu geri döndü! Tony Hawk ve Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy ile Crash'e bitmiş can veren Vicarious Visions bir araya gelerek hayranlara başarılı Tony Hawk serisinin ilk iki oyunu olan Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2'nin Remastered versiyonlarını sunacak. Oyunculara nefes kesen oynanış deneyimi sunmak namına Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 oyuncuların 90'lar ve 2000'lerden hatırladığı tüm orijinal bölümlere, kaykaycılara, hareketlere ve fazlasına yeni yaratılan bölümler de ekleyecek. Bu aslına sadık Remaster versiyonunda hem orijinal serinin en ünlü şarkıları da bulunacak. 4 Eylül 2020'de yayınlanacak olan Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, Xbox One X dahil almak üzere Microsoft Xbox One cihaz ailesi ve Epic platformu aracılığıyla PC için tek bir paket halinde sunulacak.

"Orijinal Tony Hawk's Pro Skater serisi günümüz kaykay numaralarının evriminde büyük rol oynamış ve bugün bildiğiniz ve sevdiğiniz çoğu profesyonel kaykaycıya ilham kaynağı olmuştu," diyor Tony Hawk. "Yeni nesil kaykaycılara ve oyunculara ilham vermeye ve bu sporu daha da büyütmeye yardımcı olacağım için fazla heyecanlıyım."

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ayrıca bütün serinin oyunlarından oyuncuların en sevdiği özellikleri de içerecek ve keza hem online, ayrıca lokal oyunlar için orijinal fazla oyunculu modlara da sahip olacak. Ve evet, Create-A-Park ve Create-A-Skater modları da geri dönüyor! Create-A-Park modunda bundan böyle daha da pozitif kişiselleştirmeye imkan veren ayrıntılı bir editör var. Oyuncular parklarını online olarak arkadaşlarıyla paylaşabilecek, kaykaycıları yeni kişiselleştirme özellikleriyle giydirebilecekler. Hem oyuncular arasında Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas ve Bob Burnquist'in de bulunduğu orijinal profesyonel kaykaycılar arasından en sevdiklerini seçebilecekler. Remaster versiyonunda eskisinden de artı amaç olacak ve yeni eklenen mücadeleler oynanış zevkini arttıracak.

"Sadece oyun dünyasında yok bütün bir spor türünde anlamlı bir etki yaratan orijinal iki oyunu geri getirme şansı, birçok orijinal süratli üstünde de çalışmış ekibimiz için harika bir deneyimdi" diyor Vicarious Visions Stüdyo Başkanı Jen Oneal. "Orijinal oyunlardaki bildiğiniz ve sevdiğiniz şeyleri aldık, geliştirilmiş yaratım araçlarıyla birleştirerek sevdiğiniz oyunu oynamanın yepyeni yollarını sunduk. Bunun serinin hayranlarının defalarca istedikleri en iyi Tony Hawk's Pro Skater deneyimi olacağına eminiz."

Activision Blizzard, Inc.'in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision bu haberi anmak üzere YouTube'da @JablinskiGames ile bir araya gelerek ikonik Warehouse bölümünün birincil oynanış videosunu paylaştı. Hayranları Jack Black ve Tony Hawk'ı bölümü birlikte oynayıp gülünç yorumlar yaparken izleyebilecekler. PlayStation, Xbox ya da PC'de Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ön siparişi veren oyuncular, oyun çıkmadan önce Warehouse Demosuna erişim sahibi olacaklar. Demo daha sonraki bir tarihte indirilebilir olacak. Resmi fragmanı şurada izleyebilirsiniz.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 tüm dünyada satışa sunulacak. Dijital Deluxe versiyon içerisinde ekstra içerik ve oyun içi ekipmanlar bulunacak. İçerisinde Digital Deluxe içeriği ve sınırlı imal Birdhouse kaykayı yer alan Koleksiyon Versiyonu da satışa sunulacak. Tony Hawk's Pro Skater 1 + fiyatlandırması hakkında data   adresinde bulunabilir. Twitter, Facebook, Instagram @TonyHawkTheGame hesaplarından haberleri takip etmeyi ve YouTube.com/tonyhawkthegame kanalına abone olmayı unutmayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER