Efsane videodan yeni rekor

Rick Astley'nin YouTube'daki "Never Gonna Give You" videosu 28 Temmuz itibarı ile 1 milyar görüntülemeyi geçti.

Efsane videodan yeni rekor

Rick Astley'nin YouTube'daki "Never Gonna Give You" videosu 28 Temmuz itibarı ile 1 milyar görüntülemeyi geçti.  

Astley de Twitter'da bir açıklama yaparak bu rakamın "akıllara durgunluk verdiğini" ve "çok şanslı" olduğunu söyledi. İlk başlarda bu videonun konsepti konusunda şüpheleri olduğunu ancak kızının ona cesaret vererek şarkının 1988'de zirveye ulaşmasından çok sonra bile onun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladığını söyledi.

Astley'in videosunun bu kadar popüler olmasının nedeni 2007'de internette bir şaka olarak çıkan "rickroll" akımını başlatması. Bu şakada, bir arkadaşınıza bir link gönderiyorsunuz, ancak tıkladığında karşısına linkte sözü edilen sayfa değil Rick Astley'in bu videosu çıkıyor. Bu şaka bir dönem çok popüler olmuştu. 

Ünlü YouTube videosunu buradan izleyebilirsiniz:

Rick Astley - Never Gonna Give You Up (Official Music Video)Rick Astley - Never Gonna Give You Up (Official Music Video)Rick Astley's official music video for “Never Gonna Give You Up” Subscribe to the official Rick Astley YouTube channel: Follow Rick Astley: Facebook: Twitter: Instagram: Website: TikTok: Listen to Rick Astley: Spotify: Apple Music: Amazon Music: Deezer: Lyrics: We’re no strangers to love You know the rules and so do I A full commitment’s what I’m thinking of You wouldn’t get this from any other guy I just wanna tell you how I’m feeling Gotta make you understand Never gonna give you up Never gonna let you down Never gonna run around and desert you Never gonna make you cry Never gonna say goodbye Never gonna tell a lie and hurt you We’ve known each other for so long Your heart’s been aching but you’re too shy to say it Inside we both know what’s been going on We know the game and we’re gonna play it And if you ask me how I’m feeling Don’t tell me you’re too blind to see Never gonna give you up Never gonna let you down Never gonna run around and desert you Never gonna make you cry Never gonna say goodbye Never gonna tell a lie and hurt you #RickAstley #NeverGonnaGiveYouUp #OfficialMusicVideo

Rakamlar göz kamaştırıcı olsa da, Astley'in YouTube'un sıralarında en tepeye tırmanması pek mümkün değil, zira şu anda milyar görüntüleme seviyesini aşmış birçok YouTube videosu bulunuyor. En tepede ise 9 milyar görüntüleme ile "Baby Shark" bulunuyor.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER