Epic Games ücretsiz oyunlar listesi

Epic Games her hafta birbirinden hoş oyunları ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunuyor.

Epic Games ücretsiz oyunlar listesi

Epic Games her hafta birbirinden hoş oyunları ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Epic Games Başlatıcısından (Epic Games Store) zahmetsizce indirilebilen oyunlar, Steam ile Epic arasındaki çekişmede Epic'i bir adım öne taşıyor.

Grand Theft Auto V ile başlayan bedava oyun adımı, Borderlands: The Handsome Collection ve ARK Survival Evolved gibi popüler oyunlarla devam etti.

Peki Epic Games, 2-9 Temmuz tarihleri arasında hangi oyunların bedava bir şekilde indirilmesini sağlayacak? 

Epic Games 2-9 Temmuz Ücretsiz Oyunları Hangileri?

En son AER: Memories of Oldand ve Stranger Things 3: The Game'i ücretsiz olarak sunan Epic Games'in 2 yeni bedava oyunu da belli oldu.

Conan Exiles ve Hue; 2 Temmuz'dan itibaren Epic Games Store'dan bedava olarak alınabilecek. Oyunlar, 9 Temmuz'a dek ücretsiz kalacak.

Bedava olan oyunları kütüphanelerine ekleyen Epic Games kullanıcıları ücretsiz kalma süresi bittikten daha sonra da oyuna sahip olmaya devam edecek.

Conan Exiles Oyunu Nedir? Konusu ve Ayrıntı

Oyun türü: Çok Oyunculu, Açık Dünya, Hayatta Kalma

conan exiles

DEVASA AÇIK DÜNYAYI KEŞFET

Heybetli ve düzgün bir açık dünyada gezi et. Güney çölünün ebedi kum tepelerinden esrarengiz doğu bataklığına ve donmuş kuzeyin karla kaplı dağlarına. İstediğin yere tırman ve keşfetmenin özgürlüğünü sonuna kadar deneyimle.

BİR KONUT VE BİR KRALLIK İNŞA ET

Cihaz ve tabanca üretmek için kaynak topla, daha sonra dinç inşa sistemini kullanarak ufak bir evden kocaman bir şehre değin her şeyi parça parça yarat. Tuzakları, kaldıraçları ve savunma sistemlerini yerleştir, yarattıklarını mobilyalarla, imal istasyonlarıyla ve daha fazlasıyla süsle.

conan exiles 2

VAHŞİ TOPRAKLARDA HAYATTA KAL

Üşümemek için sıkıca giyin veya bir kamp ateşi yak ve fazla sıcak olduğunda serinlemeyi unutma. Hayatta kalmak için avlan, pişir, ye ve iç. Kum fırtınalarından korunmak için barınak inşa et. Karanlık harabeleri keşfederken itinalı ol yoksa kara sihir seni yozlaştırabilir.

conan exiles

EXILED LANDS'İN HÂKİMİ OL

Exiled Lands'de köşeni kap, gerekirse öteki oyunculardan al! Düşmanlarının duvarlarını devirmek için abluka silahları yapı et ve patlayıcılar kullan. Düşmanlarının senin yerini istila etmemesi için tuzaklar yerleştir, thrall topla ve savunma sistemleri inşa et.

ACIMASIZ, KANLI DÖVÜŞLER

Aksiyon odaklı, kombo temelli bir dövüş sistemi kullanarak korkunç yaratıklarla ve öteki oyuncularla savaş. Exiled Lands'deki en büyük savaşçı elde etmek için kaçın, blokla ve gerçek dövüş sanatında ustalaşmayı öğren. Ok, hançer, kılıç, balta ve daha fazlasını kullanarak katlet.

conan

ULU BİR TANRI OL

Şehvet ve vefat tanrıçası Derketo gibi dört tanrıdan birinin ışığını seç. Tanrıya sunacaklarını tanrının sunağına getir, daha sonra tanrını çağır ve onun dev, yüce avatarının kontrolünü eline al. Avatarının ayakları aşağıda düşmanlarını ve yapıları paramparça et.

ÜSSÜNÜ İSTİLACI YARATIKLARA KARŞI KORU

Eninde sonunda Exiled Lands'in yaratıklarının ve diğer NPC sakinlerinin dikkatini çekecek ve bir Purge etkinliğine yol açacaksın. Evini inşa ettiğin yere ast olarak evine bambaşka değişiklik yaratıklar saldıracak ve değil etmeye çalışacak. Savunma sistemlerini iyi planla!

İŞLERİNİ YAPTIRMAK İÇİN THRALL'LARI KÖLELEŞTİR

Exiled Lands'in suçlularını kölen yap, senin davana katılmalarını ve bölgeni korumalarını sağla. Onları itaatkâr kılmak için sıkıcı Wheel of Pain'e koy, sonra onları okçulara, dövüşçülere, zanaatkârlara, soytarılara ve daha fazlasına dönüştür.

ANTİK UYGARLIKLARIN HARABELERİNİ KEŞFET

Kuzeydeki Black Keep'ten güney nehrindeki Dregs'e kadar antik uygarlıkların harabelerini keşfet ve o uygarlıkların hazinelerine erişmek için gizemlerini çöz. Keşfettikçe Exiled Lands'in tarihini ve hikâyesini ortaya çıkar ve NPC'lerle tanış.

DIĞER OYUNCULARLA YA DA TEK BAŞINA OYNA

Yerel olarak kimsesiz oyna ya da herkese açık sunuculardaki sürekli çok oyunculu modunda hayatta kalma ve hâkimiyet için savaş. Hem kendi sunucunu açabilir ve öteki oyuncuları kuralların ve ayarların ayrıntılarıyla senin kontrolünde olduğu bir dünyada sana katılmaya ağırlama edebilirsin.

DENEYİMİNİ YOKLAMA ET

Yerel olarak kimsesiz ya da yöneticisi olduğun bir sunucuda oynarken birtakım oyun içi araçlara erişimin olacak. İlerleme hızını değiştir, yaratıkların her yerde doğmasını sağla, kendini görünmez yap, avatarları devre dışı bırak ve çok daha fazlasını yap.

conan

Hue Oyunu Nedir? Konusu ve Detaylar

Hue, öbür arkadaki plan renkleri seçerek dünyayı değiştirdiğin, parlak renkli ve ödüllü bir bulmaca serüven oyunudur. Kayıp anneni arama yolculuğunda renkli parçaları ortaya çıkararak tehlikeli gri toprakları keşfediyorsun.Engeller ile arka plan rengi benzer olduğu vakit engeller ortadan kalkıyor, bu nedenle tehlike, gizem ve görünmeyen renklerle batmış yeni ve heyecanlandırıcı bulmacalar ortaya çıkıyor.

hue

Aydınlık ve astarlı renkli, keskin silüetlerle doymuş sanat tarzı. Hue için özel olarak bestelenmiş 30'dan pozitif orijinal oyun müziği. Birleşik Krallık'ın en iyi televizyon sanatçılarından Anna Acton ve Matthew Wade tarafından profesyonel sesli anlatım. Sembollerin renk desteği olarak kullanıldığı tam renk körlüğü desteği. Windows'ta Razer Chroma, Corsair RGB ve diğer renkli LED cihazlar desteklenir.

hue 2

Bannerlord Epic Games Store'da! Fortnite'a "polis arabası" ayarı GTA 5'ten daha sonra, bir bomba daha
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER