Erdoğan'dan Çanakkale Mesajı: 'Kimi Ayakları Üzerinde Kimi Tabutla Geri Döndü'

Erdoğan'dan Çanakkale Mesajı: 'Kimi Ayakları Üzerinde Kimi Tabutla Geri Döndü'

Erdoğan'dan Çanakkale Mesajı: 'Kimi Ayakları Üzerinde Kimi Tabutla Geri Döndü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünde konuştu. Erdoğan, 18 Mart Stadyumu’nda düzenlenen törende "Dedeleriniz geldiler ve burada olduğumuzu gördüler. Sonra kimileri ayakları üzerinde kimileri tabutla geri döndüler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde anma etkinliklerine katıldı.

s-4bdfda9b7a6de728bcb30dbcdc9e6e55d5d755Erdoğan katıldığı törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Avrupa'da özellikle Almanya'da, Fransa'da camilerimize, derneklerimize, vatandaşlarımıza her yıl yüzlerce saldırıda bulunarak sınıyorlar. Ülkemizde sokaklarımızı karıştırarak, darbe girişimlerinde bulunarak, karanlık ittifaklar kurarak sınıyorlar. Ekonomimize saldırarak, milletimizin işine, ekmeğine, lokmasına göz dikerek sınıyorlar. Hatta yeri geliyor ülkemizden 16 bin 500 kilometre uzaklıkta, Yeni Zelanda'da verdikleri mesajlarla bizi sınıyorlar.Çanakkale'den 104 yıl sonra bir kez daha sesleniyor ve diyoruz ki Mesajınızı aldık. Hislerinizi de niyetinizi de anladık. Kininizin, nefretinizin canlı olduğunu anladık. Bir teröristin 50 Müslümanı öldürmesinin de ne olduğunu anladık. Yaşadığımız toprakları da aldığımız nefesi de bize çok gördüğünüzü de anladık. 'Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçemeyeceksiniz' tehdidini manifestosunda ifade edenin ne tür bir terörist olduğunu da anladık. Bu bireysel bir olay değildir, örgütlüdür."

'Dedeleriniz geldiler ve burada olduğumuzu gördüler'

s-5feb2db6c0794be8656b16e60d2ac1ac901ef8Erdoğan düşman güçlerine yönelik ise şöyle konuştu: 
"Dedeleriniz geldiler ve burada olduğumuzu gördüler. Sonra kimileri ayakları üzerinde kimileri tabutla geri döndüler. Şayet aynı niyetle gelecekseniz sizi de bekleriz."

Erdoğan'ın konuşmasının tamamı şöyle

Erdoğan'ın konuşmasının tamamı şöyle Erdoğan'ın konuşmasının tamamı şöyle 5c8fb4393e8b283a2ef1287f.jpg
Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER