Evde verimliliği artırmanın yolları

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle herkes evlerinde daha fazla süre geçiriyor.

Evde verimliliği artırmanın yolları

Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle herkes evlerinde daha fazla süre geçiriyor. Samsung, insanların evde kaldıkları vakti bereketli ve şen bir şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak için başlattığı "#EvdeBeraberiz" kampanyası dahilinde, birçok ayrı alanda tavsiyelerde bulunuyor. Keza evlerinizde geçirdiğiniz zamanı daha neşelendirici ayla getirmenizi keza de verimliliğinizi artırmanızı sağlayacak tavsiyeler bu kere evlerinde çalışanlara yönelik. Bu dönemde evden çalışan herkes ofiste çalışıyormuş gibi verimli olmanın yöntemlerini arıyor. İşte Samsung'un evinizdeyken de ofisinizdeki ritmi yakalamanızı sağlayacak ipuçları:

Zinde bir cihaz ile mobil olun

Evinizde çalışıyorsanız, ofis içi verimliliğinizi sağlayacak ve size benzer konforu sunacak değin dinç bir cihaza gereksinim duyabilirsiniz. Telefonunuz üzerinden bir masaüstü deneyimi sağlayan Samsung DeX ile işlerinizi halledebilir, anlık mesajlaşma ve video konferans araçlarını kullanarak iş arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Planlamanızı yapın

Uzak çalıştığınızda, iyi süre yönetimi de kritik önem taşıyor. Bunun için gününüzü verimlilik döngülerine ayırmaya çalışabilirsiniz. 15 dakika meslek, 5 dakika ara verme gibi. Bunu dört defa her tarafta edip gerisinde 20 dakikalık bir ara verme verebilirsiniz. Samsung Notes gibi bir anekdot tutma uygulaması ile de yapılacak işler listenizi çabucak halledebilirsiniz.

İhtiyacınız olan dosyaya istediğiniz yerden erişin

Uzaktan çalışırken bütün bilgi, tatbik ve projelerinize her yerden erişebilmek fazla kayda değer. Samsung DeX ile cihazlar arasında çoklu görevleri ustalıkla tamamlayabilirsiniz. Sadece bir USB kablosu kullanarak Samsung DeX ile telefonunuzun TV'de veya PC'de sunacağı bütün olanakların kapısını aralayabilir böylece ihtiyacınız olan dosyaya erişebilirsiniz.

Kendinize bir alıştırma alanı hazırlayın

Kuytu çalışabileceğiniz bir masayı boşaltıp üzerini adamakıllı işinizle ilgili eşyalarla doldurun. Galaxy Tab S6 gibi bir Samsung cihazınızı Samsung DeX ile bilgisayar ya da TV'ye saniyeler içinde bağlayabilir, işle ilgili bütün dosyalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Galaxy Tab S6'nın portatif klavyesi1 de DeX'e seri erişim için özel bir tuşa ve çalışma alanınızı tamamlayacak bir dokunmatik yüzeye sahip olmasıyla da işlerinizi kolaylaştıracak. Keza, masanın başında uzun süreler geçireceğinizi hesaba katarak kullandığınız sandalyenin kuytu olmasına uyarı etmenizi de öneririz.

Instagram üzerinden #EvdeBeraberiz etkinlikleri evlere renk kattı

#EvdeBeraberiz programı kapsamında spor, yemek, moda, eğlence, verimlilik, sanat gibi konularda evde kalanlara ilgi çekici içeriklerle seslenen Samsung, bu içeriklerin yanı sıra meşhur isimlerle meslek birlikleri yaparak Instagram yayınlarıyla evlere renk kattı. Evlerinizde geçirdiğiniz zamanı keyifli ülkü getiren meşhur isimler ve daha önce gerçekleştirdikleri etkinliklere Instagram üzerindeki Samsung IGTV kanalından ulaşabilirsiniz:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER