Facebook'tan Google sürprizi

Facebook, kendi platformu üzerindeki fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Fotoğraflar'a taşımanızı daha basit bir ülkü getirdi.

Facebook'tan Google sürprizi

Facebook, kendi platformu üzerindeki fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Fotoğraflar'a taşımanızı daha basit bir ülkü getirdi. Araç daha önce yalnızca İrlanda'daki kullanıcılara sunuluyordu ve ardından bir takım bölgelerde kullanıma açılmıştı.

Facebook'un yeni duyurusuna kadar fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar hesabınıza taşımanızı sağlayan araç, bütün dünyaya açıldı. Bu adresten ulaşılabilen vasıta, fotoğrafları Facebook profilinize bir temas içerecek şekilde Google Fotoğraflar'a kopyalamanıza müsade veriyor. Araç, hem masaüstü site hem de mobil site üzerinden çalışıyor. İşlemin gerçekleşebilmesi için Facebook'un Google Fotoğraflar kitaplığınıza erişim izni vermeniz gerekiyor (evet, Facebook'un geçmişini düşünerek böyle bir izin verirken birkaç defa düşünmenizde ve yukarıdaki devlete ait zaman zaman gördüğümüzü hatırlamanızda üstünlük var).

Araca Facebook üzerinden Ayarlar > Facebook Bilgileriniz > Fotoğraflarınız ya da Videolarınızı Aktarın yolunu izleyerek ve amaç olarak Google Fotoğraflar'ı seçerek de ulaşılabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER