Facebook'tan oyun uygulaması

Facebook, evlerde kendimizi salgından izole etmeye çalıştığımız bu dönemde can sıkıntımızı dinmek için yeni oyun uygulaması Facebook Gaming'i erkenden tanıttı.

Facebook'tan oyun uygulaması

Facebook, evlerde kendimizi salgından izole etmeye çalıştığımız bu dönemde can sıkıntımızı dinmek için yeni oyun uygulaması Facebook Gaming'i erkenden tanıttı. Normalde haziranda tanıtılması beklenen başvuru formu, şu an için yalnızca Android üzerinde kullanılabiliyor ve reklam içermiyor.

İlk aşamada sadece Android'e gelen tatbik, günlük oyunların yanına bazı kalabalık işlevlerine ve canlı yayın işlevine sahip. Go Live işlevini kullanarak yalnızca kullanım içindeki oyunları yok, diğer mobil oyunları da Facebook sayfanızda canlı olarak yayınlayabiliyorsunuz. Ilk Kez da söylediğimiz gibi reklam göstermeyen başvuru, Twitch'teki bit'lere benzer bir "yıldız" sistemiyle para kazanmayı umuyor.

Facebook bu yeni uygulamayla canlı akıntı alanında daha iddialı bir konuma gelmek istiyor. Işyeri, önde gelen bazı canlı yayıncıları kendi platformuna çekse de, veriler Twitch ve YouTube karşı büyümekte güçlük çektiğini gösteriyor. Bambaşka bir dilekçe, firmanın oyun girişimlerine daha olumlu bir etkide bulunabilir. bununla birlikte Facebook'un 2019'da, aradan geçen dört senenin ardındaki oyun uygulamasını kapattığını biliyoruz. böylece yeni bir oyun uygulamasının firmanın işine yarayacağının aslında hiçbir garantisi yok.

İndirin: Facebook Gaming (Android)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER