Facebook'tan eğlenceli işlev!

Facebook'tan eğlenceli işlev!

Facebook'tan eğlenceli işlev!

Mark Zuckerberg, şu sıralar milyonların kişisel bilgilerini izinsiz kullanmakla ilgili ABD'de sorguya çekilirken Facebook geliştiricileri boş durmadı ve artırılmış gerçeklik çizimlerini ortaya çıkardı.

Önümüzdeki günlerde kullanıma açılacak olan işlev, Facebook hesabını silmeyenlere eğlenceli bir çizim aracı sunuyor. Kameraya eklenen işlev sayesinde parmağınızı kullanarak, üç boyutlu bir fırçayla renk değiştiren şekiller çizebiliyorsunuz. Çizdiğiniz şekilleri farklı açılardan görebiliyor, çizerken yapacağınız dikkatli manevralarla üç boyutlu nesneler oluşturabiliyorsunuz.

Facebook kamera ürün müdürü John Barnet, yeni işlevle ilgili TechCrunch'a yaptığı açıklamada "insanlara artırılmış gerçeklik ile etraflarındaki dünya üzerinde çizim yapmalarını sağlayacak kolay bir yol sunmak istedik," dedi.

Fikir eğlenceli olsa da, üç boyutlu nesneleri parmak uçlarınızla çizmek zor. Araçta yaşanan küçük gecikme ise çizim yapmayı biraz daha zorlaştırıyor. Çizim sırasında flaşı kullanamıyorsunuz ancak bu kısıtlamayı anlamak mümkün.

Önceki HaberLEGO:The Incredibles Konsollara Geliyor  
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER