Facebook'tan TikTock'a alternatif

Facebook'tan TikTock'a alternatif

Facebook'tan TikTock'a alternatif

TikTock isimli uygulama, her nasılsa son aylarda fenomen haline geldi. Tictoc; iOS, Android ve Windows'u destekleyen bir servis.... TicTok sayesinde fotoğraf, video ve müzik dosyalarını düzenleyebiliyor ve bunları internette paylaşabiliyorsunuz. Bunlarla da yetinmeyerek çok farklı içerikler oluşturabilme imkanınız da mevcut.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Facebook; TicTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi. Facebook'un yayınladığı Lasso isimli uygulama özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde ciddi anlamda fark yaratabilecek kapasitede. Facebook'un bazı hizmetleri son zamanlada düşüş gösteriyor ve Snapchat, Instagram ve YouTube, Facebook'tan rol çalıyor. Facebook bu gidişatı değiştirmeye kararlı...

Facebook, TicTock'un muadili Lasso'yu, Amerika Birleşik Devletleri'nde resmen piyasaya sürereken sosyal medya devinin sözcüsü Andy Huang yaptığı açıklamada, "Lasso, eğlenceli ve yaratıcı videolar geliştirmek için başarılı bir uygulama... Gerek güzellik, gerek sağlık, gerekse eğlence amaçlı pek çok mimari geliştirdik. Lasso, ABD vatandaşlarının kullanıma hazır. Kısa süre içinde tüm dünya Lasso'nun nimetlerinden; gerek Play Store, gerekse iOS üzerinden faydalanabilecek." ifadelerini kullandı.

Önceki HaberApple, bazı modelleri için ücretsiz tamir vadetti!  
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2018, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER