Filmlerdeki 18 bakımlı ayrıntı!

Detaylar konusunda epeyce dikkatli olsanız da filmlerde çoğu rahat ayrıntıyı kaçırmış olmanız ihtimali var. Herkül Herkül filminde (1997) Hades, "Baylar, rahatlayın.

Filmlerdeki 18 bakımlı ayrıntı!

Detaylar konusunda epeyce dikkatli olsanız da filmlerde çoğu rahat ayrıntıyı kaçırmış olmanız ihtimali var.

Herkül

Herkül filminde (1997) Hades, "Baylar, rahatlayın. Yalnızca güya zamanlı" diyor. Bu tümce filmin bütün 46. dakikası dakikasına geçiyor. 46. dakika 92 dakikalık filmin yarısına denk geliyor...

herkül

Die Hard (Zorlama Vefat)

Die Hard filminde (1988), Alan Rickman'ın düşerken yüzündeki açıklama iyice gerçekti. Ekip 3'e dek saydıktan sonradan düşüreceklerini söylediler fakat 1'de düşürdüler.

zor ölüm

Titanik

Titanic filminde (1997) Isador ve Ida Straus çifti, kaderlerini kabul ederek yatakta yatar halde gösterildi. ABD Mağaza zinviri Macy's'in müşterek sahipleri olan bu çift gerçekten Titanik batarken sandallara binmeyi reddederek çocuklara öncelik vermişlerdi. Ida Straus, sevdiği adamın yanından ayrılmayı reddetti ve en son birlikte görüldüler.

titanic

Thor: Karanlık Dünya

Thor: Karanlık Dünya filminde Natalie Portman son öpücük sahnesini baştan oynayamadı. Onun yerini elde etmek için başka bir bayan seçilmesi istendi. Chris Hemsworth, son öpücük sahnesini Natalie Portman'ın giysilerini ve peruğunu giyen öbür bir oyuncuyla gerçekleştirdi.

thor

Yukarı Bak

Yukarı Bak animasyon filminde (2009), Dug isimli köpek, tropik kuşu başarıyla izleyen tek köpekti. Çünkü Dug, tek av köpeğiydi (Golden Retriever). Diğerleri ise bekçi köpeği ırklarındandı.

yukarı bak

Joker

Joker filminde (2019) ambulansın arkasındaki bu Tasarım epeyce tanıdık geliyor.

joker

Yukarı Bak ve Arabalar 2

12 yaşındaki bir çocuk, çoğu izleyicinin ayrım edemeyeceği bir ayrıntıyı fark ediyor. Yukarı Bak filmindeki sahne Arabalar 2'deki sahnenin aynısı!

arabalar yukarı bak

Joker

Joker filminde (2019) Joker'in ardından tanıdık bir yüz var.

joker 2

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminde Profesör Lupin, Hogwars'a dışarı giden tren yolculuğunun büyük bir bölümünde uyudu. Tarih 1 Eylül 1993. Hakiki hayatta da bir önceki gün ay tutulması vardı. Dolunayda dönüşen Profesör Lupin oldukça bitkin düşmüştü.

harry potter

İnanılmaz Aile 2

İnanılmaz Aile 2'de Helen'in otel odasındaki tablo... Tabloya tedbirli bakınca Helen'in aileden ayrılmasının bir işareti olduğu görülüyor.

inanılmaz aile

Yıldız Savaşları: Birim IV - Yeni Bir Umut

Yıldız Savaşları: Yeni Bir Umut filminde (1977), Luke'un Uçan aracının çekimleri, motor ve tekerlekleri saklayacak şekilde bir ayna yerleştirilerek gerçekleştirildi. 

yıldız savaşları

Truman Show

Truman Show'da Jim Carrey'in kahvaltıda yüksek doz D vitamini aldığı görülüyor. Bu, yaşadığı inşa edilmiş dünyada hakiki bir güneş ışığı olmadığı için yaşadığı D vitamini eksikliğine göze çarpan ediyor.

truman show

Joker

Joker filmindeki her saat 11:11'e ayarlı görünüyor. Hayranların bu konu hakkında çoğu teorisi var. Bazıları saatin hareket etmediğini söylüyor çünkü her şey Arthur'un kafasında oluyor.

joker

O

O filminde Pennywise kurbanlarını bütün film baştan başa gizli gizli izledi. Ara Sıra en beklenmedik yerlerde göründü. Ne karakterler ne de izleyiciler bunu fark etmedi.

o

Avatar

Avatar'da (2009), kötü emperyalistlerin odası Amerikan bayrağı gibi şekillendirildi.

avatar

Wall-E

Wall-E'nin (2008) başlangıç sahnesinde, İnsanlığın bundan böyle çok geç oluncaya kadar pak enerjiye tartı vermediğini dokundurma etmek için çöp höyükleri üstüne yapılmış rüzgar türbinleri görülüyor.

wall-e

Benim Gecem (Scrooged)

Scrooged filminde, restorandan çıkış yolunda düşen Bill Murray (1988) sahnesi senaryoda yoktu. Garsona attığı suyun birikintisinde kaydı.

benim gecem

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'nde kullanılan dev yüzük.

yüzük

Benzerlik başına meslek açtı! Dünyanın en iyi 14 virüs filmi! En iyi 15 Türk komedi filmi! En İyi Filmler: Top 100 Netflix'e Temmuz'da gelecek filmler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER