Fortnite dudak uçuklatıyor!

Fortnite dudak uçuklatıyor!

Fortnite dudak uçuklatıyor!

Fortnite'ın büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor ve bedava bir oyun olmasına rağmen, geliştiricisi Epic Games için kostümler ve diğer ganimetler gibi ekstraların satışları sayesinde devasa bir gelir sağlamayı başarıyor. Oyun, iOS üzerinde Mart ayının ortalarında sunulmuştu ve şimdiden 15 milyon dolardan fazla gelir sağlamış durumda.

Bu veri, analiz firması SensorTower'dan geliyor ve firmanın söylediğine göre oyun sadece geçtiğimiz hafta içerisinde 6.4 milyon dolar gelir sağladı. Oyun, sadece davetiye ile giriş yapıldığı sırada günlük ortalamada 620.000$ gelir sağlıyordu ve kamuya açılması ile beraber bu sayı neredeyse üç katına çıktı. Başka bir deyiş ile şu anda bu oyun, düzenli bir şekilde üst sıralarda yer alan Candy Crush, Clash of Clans ve Pokémon Go gibi oyunların önüne geçmiş durumda.

Eğer yeni Fortnite'ı oynamadıysanız, arkadaşlarınızla beraber de oynamanıza imkan tanıyan bir sandbox hayatta kalma oyunu. Oyuncular, galibiyete giden yolda kendilerine yardımcı olmaları için çeşitli yapılar kurabiliyor ve bu yapılar hem savunmalarına yardımcı oluyor, hem de rekabetin önüne geçmelerine imkan tanıyor. Oyun, iOS App Store üzerinden indirilebiliyor...

Önceki HaberLenovo, Ducati Takımının Teknoloji Sponsoru Oluyor  
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER