Fujitsu'dan CELSIUS atağı!

Fujitsu'dan CELSIUS atağı!

Fujitsu'dan CELSIUS atağı!

Fujitsu, güçlü bilgi işlem yeteneklerini ekstra güçlü güvenlik özellikleriyle birleştiren dört yeni CELSIUS iş istasyonu modelini portföyüne ekledi. Fujitsu CELSIUS iş istasyonları, sanal gerçeklik (VR) gibi etkileyici görselleştirme deneyimleri için inovasyon ve veri açısından zengin tasarımı hızlandıran ideal bir platform olarak öne çıkıyor.

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Yeni iş istasyonları VR-hazır mobil CELSIUS H780, CELSIUS H980, mikrotower CELSIUS W580 / W580power + ve Küçük Form Faktörü CELSIUS J580'dur. Tüm modeller Intel ve NVIDIA'nın en yeni teknolojilerinden yararlanarak oluşturuldu. Fujitsu bu yeni ürünlerinde fiziksel ve biyometrik güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. Giderek artan mobil iş gücü için güvenli bir çalışma gerçekleştirilirken, bu yeni modeller en sıkı uyumluluk gereksinimlerini bile karşılayabiliyor.

Fujitsu'nun yeni CELSIUS iş istasyonları biyometrik kimlik doğrulaması sunuyor. CELSIUS H780 ve CELSIUS H980 mobil modelleri için Fujitsu PalmSecure sensörleri duruma entegre edilmiştir - cihaz veya şifre hırsızlığı durumunda veri kaybına karşı korunmak için bir başka Akıllı Kart okuyucusuna ek olarak güvenli kripto işlemci TPM 2.0 bulunuyor. Yeni CELSIUS masaüstü iş istasyonları için Fujitsu, yerleşik bir PalmSecure sensörüne ve en az üç kilit mekanizmasına sahip bir klavye sunuyor. Ayrıca, CELSIUS W580 mikrotower arkasındaki port ve kablolar kilitlenebilir bir kablo kapağı ile korunuyor.

2018092703280976485.jpgFujitsu, CELSIUS İş İstasyonunu Tanıttı

Dijitalleştirme, büyük ve karmaşık veri kümelerinin artan kullanımını, 3D CAD modelleme, görselleştirme ve aynı zamanda medya ve eğlence endüstrilerindeki içerik oluşturma alanlarında üretilen en büyük veri paketlerinden bazılarını kullanıyor. Fujitsu CELSIUS iş istasyonlarının yeni serisi uygulama yazılımı ve araçlarının grafik işlem birimi (GPU) hızlandırmasından tam olarak yararlanabilmesini sağlayan çoklu işlemci çekirdeği için optimize edilmiştir. Fujitsu, yeni iş istasyonlarını yüksek çözünürlüklü videoların kaydedilmesi, büyük ekranlı duvarlara yansıtılması ve taramalardan 3D modellerin oluşturulması için büyük miktarlarda veri ile kusursuz bir çalışma ortamı sunmak adına tasarladı. Bunlar, iş istasyonlarının tek seçenek olduğu uygulamalardır, çünkü veri kümelerinin boyutu standart masaüstü bilgisayarların ve dizüstü bilgisayarların özelliklerinin ötesindedir, VR kullanımı bu sınırları daha da zorlamaktadır.

Fujitsu EMEIA'da Müşteri Bilgi İşlem Cihazları için Ürün Kategorisi Yönetimi Müdürü Ruediger Landto yeni CELSIUS iş istasyonları için şunları söylüyor: "Sanal Gerçeklik, sektörlere öyküler katmak, yenilikçi tasarımlar yaratmak ve zenginleştirilmiş verilerle deneyimler geliştirmek için çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Medya ve eğlence endüstrisi, aynı zamanda mühendislik, mimarlık ve eğitim alanları da bunların içinde yer alıyor. Yeni CELSIUS modellerimiz gereken tüm grafik gücünü kompakt ve portatif iş istasyonlarına sığdırıyor. Artan siber suçlar ve veri ihlalleri sebebiyle iş istasyonu kullanıcıları tercih edecekleri üründe en yüksek koruma düzeyini arıyorlar. Bu yüzden Fujitsu CELSIUS iş istasyonları Fujitsu'nun parmak izi kimlik doğrulamasından daha doğru ve iris taramasından daha uygun olan eşsiz biyometrik teknolojisi kullanılarak tasarlandı. Fujitsu CELSIUS iş istasyonları serisi kullanıcılarına aradıkları güvenliği sağlıyor."

2018092703283574985.jpgFujitsu, CELSIUS İş İstasyonunu Tanıttı

Tasarımcılar, mimarlar ve mühendisler için ödün vermeyen performans

Fujitsu'nun mobil iş istasyonları, optimum performans ve hafif tasarımın bir kombinasyonudur. Yeni tasarım, yeni görünüm CELSIUS H780 ve CELSIUS H9801, yaratıcı ve yenilikçi kullanıcıların ihtiyaç duyduğu performansı sunar. Her ikisi de en son NVIDIA mobil iş istasyonu grafikleri ile 16GB GDDR5 bellek ve 2560 CUDA çekirdekli 8.9 kayan nokta performansı ile ilk Intel hexacore Xeon işlemcisini içeriyor. Bu özellik, mobil iş istasyonlarının giriş düzeyindeki masaüstü iş istasyonlarının performansına uymasını sağlıyor. Tüm bağlantı bağlantı portlarını sunarken, güler yüzlü ve portatif hizmet sunan bu CELSIUS modelleri, mühendislere, mimarlara ve medya post prodüksiyonunu kullanıma ve ayrıca tam VR ortamlarını sergilemeye yöneliktir.

Fujitsu CELSIUS W580 / W580power +

Sektörün en küçük, VR'ye hazır masaüstü iş istasyonu olan Fujitsu CELSIUS W580 / W580power + 2, 21 litrelik microtower boyutundan daha iyi performans gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Müşteriler düşük güç tüketimi (280W) modeli ve kolay değiştirme veya yükseltme için sabit disklere soğuk fiş ön erişimi sunan kablo içermeyen model arasında seçim yapabilir. Bu iş istasyonu, video düzenleme, MCAD / elektrik CAD ve mimari, mühendislik ve inşaat uygulamaları için maksimum verimlilik ve kısa dönme süresi sunar ve sanal gerçekliği destekleyebilir. Küçük boyutu, fısıltı sessiz çalışması ve VR yetenekleri aynı zamanda eğitim ortamları için tercih edilen iş istasyonu haline getiriyor.

Fujitsu İş İstasyonu CELSIUS J580

Fujitsu İş İstasyonu CELSIUS J5803, 2D ve 3D CAD tasarımları için optimize edilmiş ve çoklu ekranlara bağlantı sağlayan küçük bir masaüstü iş istasyonudur. 10 litrelik kompakt bir tasarıma rağmen, 1024 CUDA çekirdeği destekleyen NVIDIA Quadro P2000'e kadar tam yükseklikte bir grafik kartı destekliyor. Bu da dünyanın bu kadar yüksek bir performansa ulaşmasını sağlayan küçük form faktör iş istasyonu haline getiriyor. Aynı zamanda kontrol odası, gözetleme, ticaret zeminleri ve showroom'lar için ideal bir ekran duvarında 4k içeriğin vurgulanması gereken 11 ekrana kadar destek veriyor.

Tüm Fujitsu CELSIUS iş istasyonları, 7 gün 24 saat kullanılmak üzere tasarlanmış ve Almanya'da üretilmiştir. Autodesk, Dassault Systèmes, PTC ve Siemens PLM gibi önde gelen yazılım uygulamalarıyla kullanım için onaylanmış ve optimize edilmiştir.

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik

Yeni Fujitsu CELSIUS iş istasyonları doğrudan Fujitsu'dan ve kanal ortaklarından doğrudan sipariş edilebilir. Fiyatlandırma yapılandırmaya göre değişir.

Önceki HaberFacebook hikayeleri de Snap'i geçti! Sonraki Haber1ms'li Oyuncu Monitörü Predator XB271HUA Geldi!
Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER