Galaxy S10 sızmaya doymuyor

Galaxy S10 sızmaya doymuyor

Galaxy S10 sızmaya doymuyor


Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10'dan sızıntılar ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ancak bu seferki sızıntının oldukça ilginç bir yanı var: Sızıntıda Galaxy S10'in 5G modelinde, daha önce birkaç kez gördüğümüze benzeyen bir "köşe çentiği" bulunuyor. Ama bu kez iki kamera söz konusu.

Oynatİpucu: İnternet’te iz bırakmadan nasıl dolaşılır? 20181210080530427113.jpgGalaxy S10, Sızmaya Doymuyor!

Vietnamlı bir Facebook kullanıcısı tarafından ortaya çıkarılan görselde prototip aşamasındaki bir Galaxy S10 Plus cihazı görülüyor (ekranın altına yapıştırılmış "Beyond 2" kod ismi bu bilgiyi bize veriyor). Ancak cihazın ekranına bakıldığında önemli bir bilgi daha göze çarpıyor: Cihaz, siyah renkli durum çubuğu ile gizlenmeye çalışılmış bir köşe çentiğine sahip.

Samsung'un 5G tanıtımında görülen prototip modelden farklı olarak bu sızıntıda cihazın köşe çentiğinde iki adet ön kameranın konumlandığı görülüyor. Cihazın iki ön kamerasının standart ve geniş açılı özçekimlerde kullanılacak olması kuvvetle muhtemel. Bu sızıntıya şüpheyle yaklaşmak akılcı bir seçim ancak daha önce Weibo'da ortaya çıkan başka sızıntıların da benzer kamera düzenine işaret ediyor olduğunu da belirtmeden geçmemek gerekiyor.

Bu sızıntı açık olarak cihazın tasarımının son hâlini yansıtmıyor. Prototip aşamasındaki modelin "köşeli" gövdesi, bir Samsung amiral gemisinden alıştığımızdan çok uzak tasarım hatlarına sahip ve bu da fotoğrafta görülen cihazın test kullanımı amacıyla üretilen bir "kukla" cihaz olması veya dış hatları çok iyi gizlenmiş bir model olması ihtimallerini akla getiriyor. Bununla beraber Samsung'un cihaz tasarımlarını hızla değiştirmesi ile bilinen bir üretici olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Örnek olarak Galaxy Tab 10.1'in tasarımı, modelin iPad 2 ile daha iyi rekabet edebilmesi amacıyla çıkışına haftalar kala değiştirilmişti. Bu ise Samsung'dan bu konuda her şeyin beklenilebileceğini ispatlamak açısından sağlam bir kanıt niteliği taşıyor.

Görünüşe bakılırsa Samsung, amiral gemisi serisinin onuncu neslini temsil eden akıllı telefon modellerinin akılda kalıcı bir tasarıma sahip olması için her şeyi göze alıyor ve buna kamera dizilimlerinin de dahil olması kuvvetle muhtemel görünüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 01:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER