Galaxy S20'de çok miktar sorunu

Samsung'un en son amiral gemileri, mart ayında satışa sunulduğundan beri minik sorunlarla bir takım kullanıcıların şikayetlerine maruz kalıyor.

Galaxy S20'de çok miktar sorunu

Samsung'un en son amiral gemileri, mart ayında satışa sunulduğundan beri minik sorunlarla bir takım kullanıcıların şikayetlerine maruz kalıyor. Kamera sorunları ve yeşil ekran sorunundan sonra acilen de bir takım kullanıcıların telefonu yük edemediği ortaya çıktı.

Bir Takım Galaxy S20, S20 Plus ve S20 Ultra kullanıcıları, telefonun bazen çok miktar işlemini başlatmadığını ya da sorumluluk işleminin her birkaç dakikada bir yarıda kesildiğini söylüyor. Bu durumlarda çok miktar kablosunu söküp, bitmiş bağlantı kurmak gerekiyor. Sıkıntı sorunları keza devlete ait şarj cihazında, ayrıca de üçüncü parti şarj cihazlarında çıkıyor. Kablosuz şarjda ise herhangi bir sorun yaşanmıyor. Cihazı her yerde başlatmanın işe yarayabildiği söyleniyor. Bu şart ve bazı kullanıcılara göre sorunun bir yazılım güncellemesinden sonra çıkması, sorunun donanımsal olmayabileceğini gösteriyor.

Samsung'un forumlarında sorunla ilgili sadece birkaç şikayete rastlandığından (çoğu Almanya'dan), yaygın olmadığı anlaşılıyor. yine de bu şikayetlerin Samsung göre araştırılması gerekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER