Galaxy serisinin adı değişebilir!

Galaxy serisinin adı değişebilir!

Galaxy serisinin adı değişebilir!

Samsung'un MWC 2018'deki en önemli duyurusu elbette Galaxy S9 idi, ancak firma geleceğe yönelik planları hakkında da bazı ipuçları verdi. Galaxy X'in geliştirme sürecinin devam ettiğini öğrenmiştik; şimdi ise bir sonraki Samsung amiral gemisinin adıyla ilgili bilgiler ortaya çıktı.

The Investor'e göre Samsung'un mobil bölümünün şefi Koh Dong-jin, bir medya konferansında Galaxy serisinin ismiyle ilgili sorulan bir soruya "Samsung, Galaxy'ye bağlı kalacak olsa da, S kısaltmasının veya numaralandırma sisteminin kalması gerekip gerekmediğini düşünüyoruz," cevabını verdi. Yönetici ismin nasıl değişebileceğiyle ilgili detaylara girmedi.

Bu açıklama, bizlere Galaxy S10'un Galaxy X adıyla çıkacağını söyleyen dedikoduları hatırlattı. Bu dedikoduya göre sonraki telefonlar, örneğin "Galaxy S11" piyasaya Galaxy X (2020) adıyla çıkacaktı. Parantezli isimlerin hayranı olduğumuzu söyleyemeyiz, bu yüzden Samsung'un özellikle amiral gemisi serisi için parantezsiz bir isim düzeni bulmasını umuyoruz.

Galaxy X adı şu an Samsung'un üzerinde çalıştığı katlanabilen telefonla ilişkilendirildiği için işler bu noktada biraz karışıyor.

Önceki HaberTelefonunuzu Modüler Cihaza Dönüştüren Kılıf! Sonraki HaberTurkcell 'Akıllı Otopark' Dönemini Başlattı
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER