Gece ve İstanbul!

Gece ve İstanbul!

Gece ve İstanbul!

Doğu ve Batı'nın büyülü buluşma yeri İstanbul, kültürel çeşitliliği ve tarihi dokusundan daha fazla çekiciliğe sahip. İnsana ilham veren bu şehrin içindeki güzellikleri bulmak ise hiç zor değil. Şehir fotoğrafçılığında görsel efektin en yüksek olduğu İstanbul, akıllı telefon çağında tarihte hiç olmadığı kadar fazla fotoğrafa ev sahipliği yapıyor. 

İstanbul'un hızlı yaşam temposunda, nefes kesen bu güzellikleri fark etmek zor olsa da; HUAWEI P20 PRO ile çekilen fotoğraflar, hafızalarda yepyeni bir dünyayı sunuyor.

 

Üç adet Leica kamerası ile profesyonel fotoğrafçılığı sunan HUAWEI P20 Pro ile İstanbul'un gözle görülen tüm güzel köşeleri fotoğraf karelerine yansıyor. 40 MP (f / 1.8) RGB kamera, 20 MP (f / 1.6) tek renkli kamera ve 8 MP (f / 2.4) optik zoomlu kameraya sahip olan HUAWEI P20 Pro, mobil fotoğrafçılığı yeni bir seviyeye getiriyor. Arka planda yer alan HUAWEI'nin yapay zeka teknolojisi ise, fotoğraf çekerken ve çektikten sonra görüntü kalitesini en iyi duruma getiriyor. Güçlü özellikleri ile olağanüstü profesyonel kalitede fotoğraf deneyimini kullanıcıların cebine taşıyor.

Huawei P20 Pro ile İstanbul turuTüm Galeri
1 - 4/32 SONRAKİ ÖNCEKİ

İstanbul'un Büyüleyici Gece Yansıması

2018072516142319937.jpgİstanbul'un Büyüleyici Gece Yansıması

HUAWEI P20 Pro'nun tanıdığı birçok sahneden biri olan gece sahnesi, İstanbul'un heyecan veren renklerini yansıtıyor.

 

HUAWEI P20 Pro, gece modu ile maksimum renk ve ışık elde etmek için çeşitli fotoğrafların görüntü verilerini birleştiriyor. Kullanıcı, "Yapay Görüntü Sabitleme" özelliği sayesinde, tripot kullanmadan net görünümlü çekimlere sahip olabiliyor.

 

HUAWEI P20 Pro'nun etkileyici gece çekim performansı ise buzdağının sadece görünen kısmı. Yapay zeka teknolojisi ile HUAWEI P20 Pro, 19 kategoride 500'den fazla senaryoyu tanıyor ve en iyi görüntü kalitesi için kamera ayarlarını otomatik olarak optimize edebiliyor. İster parlak gün ışığı isterse ay ışığında çekim yapıyor olun, HUAWEI P20 Pro size profesyonel kalitede fotoğraf çekmenize yardımcı oluyor.

 

Profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunan Huawei P20 Pro ile farklı ve büyüleyici bir İstanbul sizi bekliyor.

Huawei P20 Pro ile İstanbul turuTüm Galeri
1 - 4/32 SONRAKİ ÖNCEKİ
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER