GittiGidiyor'dan startuplara destek

GittiGidiyor'dan startuplara destek

GittiGidiyor'dan startuplara destek

GittiGidiyor, bir startup olarak çıktığı yolculukta bugün küresel e-ticaret devi eBay'in çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor. Her alanda eşitlikçi ve yenilikçi bakış açısıyla hareket eden platform, bugün geldiği noktada birçok startup'la çalışarak onların büyümelerine ve işlerini geliştirmelerine destek oluyor. E-ticaret sektöründe 17'nci yılını dolduran GittiGidiyor, teknolojiden dijital pazarlamaya, içerik pazarlamasından müşteri deneyimine kadar birçok alanda onlarca startup'la birlikte çalışıyor.  

Ücretsiz hosting: Bir aylık ücretsiz hosting fırsatını yakalayın!

Büyük veri ve yapay zekâ çözümleri alanında Tarentum, bulut çözümlerinde VNGRS, çevik (agile) dönüşümde ACM-Software ve SEO alanında Kriko; GittiGidiyor'un teknoloji alanında çalıştığı startuplar'ın başında geliyor. Dijital pazarlamada Ocak 2017'den bu yana Metrics34 Reklam Ajansı'yla çalışan GittiGidiyor, içerik pazarlama tarafında sosyal anket platformu Poltio ve prodüksiyon kısmında ise ilk müşterisi olduğu Carbonworks ile faaliyetlerini 2016'dan beri sürdürüyor.

"GittiGidiyor'un başarısı örnek olmalı"

GittiGidiyor Genel Müdürü ve TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Öget Kantarcı, tüm şirketlerin yaratıcı, yenilikçi ve ciddi bir ihtiyaca odaklanan startup'lara vereceği desteğin son derece önemli olduğunu belirtti. 2001 yılında GittiGidiyor'un da bir startup olarak yola çıktığını belirten Kantarcı, "Bugün GittiGidiyor, Türkiye'nin teknoloji temelli en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 2011'den itibaren de yolumuza küresel e-ticaret liderlerinden eBay'in şirketi olarak devam ediyoruz. GittiGidiyor'daki başarı hikayemiz örnek olmalı; çünkü yeni girişimlerin desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor," şeklinde konuştu. GittiGidiyor'un startup dostu bir kimliğe sahip olduğunun altını çizen Kantarcı, şöyle devam etti: "Önümüzdeki yıllarda da bu stratejiyi uygulamayı ve startup'ların büyümelerine katkı sunmayı elimizden geldiğince sürdüreceğiz. Bu destekler en nihayetinde değerli fikirlerin ve yerli girişimlerin önünün açılmasını sağlayarak ülke ekonomisine katkı sunuyor."  

Öget Kantarcı, üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmayı amaçlayan Türkiye İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Bu Gençlikte İŞ Var! yarışmasında rehberlik yaptığını da belirtti.  

GittiGidiyor'un hizmet aldığı startup'lardan Tarentum'un EMEA Yönetici Ortağı Utku Azman, "Her startup için tecrübeli ve alanında uzman şirketlerin desteğini alabilmek paha biçilmez. Bir eBay şirketi olan GittiGidiyor ile çalışmak bizim için son derece mutluluk verici ve uluslararası deneyim elde etme noktasında da çok önemli" diye konuştu. VNGRS Bulut ve Data Bölümü Lideri İsmail Arslan da GittiGidiyor'la çalışmanın kendilerine büyük katkı sağladığını belirterek, "Yıllar önce iyi bir fikir üzerine inşa edilen GittiGidiyor'un bu süre içinde girişimci ruhunu kaybetmediğini söyleyebiliriz. Birlikte çalıştığımız süre boyunca bize aktardıkları tecrübelerin anlamı büyük," dedi.

Önceki HaberBu Bitcoin'li Saat Sadece Bitcoin ile Alınabiliyor Sonraki HaberBiznet Bilişim'den Siber Güvenlik Adına Bir İlk
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER