Google Arama'ya yeni yetenek!

Google Arama'ya yeni yetenek!

Google Arama'ya yeni yetenek!

Google, Android ve Chrome ürünlerinin yanı sıra arama motorunu da haftalık bazda yenilikler ve faydalı fonksiyonlar ile sıkça yeniliyor. Şimdiki yenilik ise bir arama yaptığınızda merak ettiğiniz konu hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olmanıza yardım edecek.

Bundan sonra Google aramalarınızda ilk site önerinizin altında birkaç konunun toparlandığını göreceksiniz. Örneğin; görselde de gördüğünüz gibi kuvars ve granit taşları arasındaki farkları araştırdığınızda Google, konuyu birçok yönden ele almanızı sağlayacak. Kuvars ve granit arasında maliyet, avantajlar, ağırlık, dayanıklılık karşılaştırmaları gibi birçok alt konuya ait cevaplara anında ulaşabilmek, Google arama motorunu rakipleri karşısında çok daha pratik yapacak birçok özelliğin arasına giriyor.

Özelliği derhal görmezseniz endişelenmeyin, Google çoğu yenilikte olduğu gibi bu özelliği de kullanıcılarına önümüzdeki haftalarda kademe kademe açmayı planlıyor. Bu özelliğin öncülü olabilecek bir yenilik aslında bir süredir de kullanımdaydı. Google arama önerileri arasına daha önceden yaptığınız bir arama sonrasında sorabileceğinizi tahmin ettiği bir soruyu da ekleyebiliyor.

Önceki HaberÇocuk, Gizli Apple Belgelerini Çaldı! Sonraki HaberGoogle Play Store'a Yeni İndirme Seçeneği!
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2018, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER