Google Home Hub tanıtıldı!

Google Home Hub tanıtıldı!

Google Home Hub tanıtıldı!

Google, yeni akıllı ekranı Home Hub'ı da bugün tanıttı. 7 inç'lik bir ekrana sahip olan yeni cihaz, Google Asistan üzerinden akıllı evinizi kontrol edebileceğiniz bir görsel arayüz sunuyor.

Pixel Slate tanıtıldı!

Home serisindeki hoparlörlerin yapabildiği her şeyi yapabilen Home Hub, sorularınızı cevaplayabiliyor, müzik çalabiliyor veya alışveriş listenizi gösterebiliyor. Üstelik ekranı olduğu için tüm bunları görsel olarak sunabiliyor. Sorunuzun cevabını görmek, özellikle yemek tarifi, listeler gibi uzun cevaplarda daha iyi olabiliyor.

Home Hub, YouTube'da sesinizle arama yapıp video izlemenize de izin veriyor. Home View ile gelen Home Hub, bir dokunuşla evinizdeki akıllı ev cihazlarının durumunu gösterebiliyor. Google Asistan ile 1.000 üreticinin cihazını kontrol etmeniz mümkün.

Home Hub, Google'ın Fotoğraflar uygulamasındaki yeni Live Albums işlevini de destekliyor. Yani albümleriniz, dahil olmasını istediğiniz kişilerle otomatik olarak güncelleniyor ve Home Hub'ın ekranına yansıyor.

Bugün ön siparişe sunulan Home Hub, 22 Ekim'de ABD'de, İngiltere'de ve Avustralya'da 149 dolarlık fiyatıyla satışa sunulacak.

Önceki HaberChrome OS'lu Pixel Slate Tanıtıldı!  
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2018, 23:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER