Google Play Store'a yeni yetenek

Play Store, ön-kayıt yaptırdığınız uygulamalar ve oyunlar hazırlanmış olduğunda, bu uygulamaları otomatik olarak yüklemenizi sağlayacak bir güncelleme sundu. Daha önce Play Store uygulamasında yapılan incelemelerde görünen işlev, şimdi kullanıcılar göre da görülmeye başla.

Google Play Store'a yeni yetenek

Play Store, ön-kayıt yaptırdığınız uygulamalar ve oyunlar hazırlanmış olduğunda, bu uygulamaları otomatik olarak yüklemenizi sağlayacak bir güncelleme sundu.

Daha önce Play Store uygulamasında yapılan incelemelerde görünen işlev, şimdi kullanıcılar göre da görülmeye başlandı (muhtemelen sunucudan etkinleştirildi). Öncesinde ön-kayıt yaptırdığınız uyulamalar için bildirim alabiliyor, doldurma işlemini kendiniz yapabiliyordunuz. Tescil yaparken beğenebileceğiniz öteki oyunlar da gösteriliyordu fakat bu işlev, emekliye ayrılmış gibi görünüyor. Şu Anda bunların yerine, ön-kayıt düğmesine bastıktan sonra karşınıza "Hazırlanmış olduğunda yükle" ve "Işlenmiş" seçenekleri geliyor.

Otomatik indirme işlevinin size ulaşıp ulaşmadığını denetlemek için Play Store'da oyunlar bölümüne bakın, Ön-Kayıt'a kaydırın, bir oyun seçin ve Ön-Tescil'a dokunun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER