GTA 5 Premium mu geliyor?

GTA 5 Premium mu geliyor?

GTA 5 Premium mu geliyor?

Grand Theft Auto 5, ilk çıkmasının neredeyse dört sene ardından hâlâ dünya çapında satış listelerinde başarı elde etmeye devam ediyor.

Rockstar, bu sene Red Dead Redemption 2 ile yine çok başarılı bir oyun çıkarmayı umuyor. Ama bu sıralar GTA 5'e son bir kez hayat kazandırmak için de ideal bir zaman gibi görünüyor. Kotaku UK'un yakın zamandaki bir haberine göre Rockstar, oyunun premium sürümünü PS4 ve Xbox One için Nisan'da çıkararak oyuna yeniden hayat kazandıracak.

Premium GTA 5'in ne içereceğine gelince, kaynakların söylediğine göre oyun aynı oyun olacak, bunun yanında yıllar içinde çıkarılan Online DLC'leri barındıracak ve Criminal Enterprise Starter Pack de dahil olacak.

Criminal Enterprise Starter Pack, Aralık 2017'de sadece GTA Online için çıkarılmıştı ve görünüşe bakılırsa 10,000,000 GTA doları değerinde silah, araç ve özellikler barındırıyor.

Bu sürümde yeni hiçbir şey olmayacağı söyleniyor, yani orijinal oyunu satın aldıysanız ve tüm DLC'lere de sahipseniz, bu premium sürümü almanızın pek bir anlamı yok.

Kotaku'nun söylediğine göre buradaki amaç, aynı fiyata standart sürümün yerini alacak bir premium sürüm çıkarmak ve oyunu yeni alacak olanları GTA Online'a çekmek.

Önceki HaberTürk Telekom Selfy ve Google'dan Ortak Proje  
Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER