GTA 6 için heyecan verici keşif

Grand Theft Auto 6'nın varlığı artık bir sır değil.

GTA 6 için heyecan verici keşif

Grand Theft Auto 6'nın varlığı artık bir sır değil. Ama Grand Theft Auto 5'in yayımının üzerinden yedi yıl geçmiş olmasına rağmen yeni yayım tarihine yaklaştığımız da söylenemez. Yine de ortada dolaşan bazı iddialar var: Bu iddialardan biri de, oyunun kurgusal konumu hakkında.

2020031418523745685.jpgMacBook Pro'lara Touch Bar Yerine In-Air Sensing Strip Gelecek!Apple, gelecek MacBook Pro modelinde dokunmatik Touch Bar'ı güncellemeyi planlıyor

GTA 5 oyuncuları, oyunun online kısmı için yeni DLC yolunu takip ediyorlardı ve bir sonraki oyunun, ABD bölgeleri Miami ve Florida'nın sanal sürümleri olarak tanımlanabilecek olan Vice City'ye döneceğine yönelik kanıt bulduklarını söylüyorlar. Ayrıca oyuncuların haritanın topografyasını gerçek dünya ile eşleştirmeleri sonucuna bakılırsa bu dönüş Meksika, Michigan ve Chicago'yu da kapsayabilir gibi gözüküyor. Ancak tahmin edilebileceği gibi Rockstar henüz bu konu hakkında yorum yapmış değil.

2020031512330825072.jpgAndroid'de Sosyal Hesaplarını Ele Geçiren ZararlıGüvenlik araştırmacıları, Android'li cihazınızda çerezleri çalarak sosyal hesaplarına erişen iki yeni zararlıyı ortaya çıkardılar!

Bütün bu hayran teorilerinin giderek artmasına rağmen kısa zaman dilimi içerisinde bir GTA duyurusu beklememek lazım. 

Samsung, COVID-19 Endişelerine Rağmen İptal Kararı VermediSamsung, korona virüs olarak da bilinen COVID-19 endişelerine rağmen yıllık hissedarlar toplantısını yapacağını açıkladı Önceki HaberIntel İşlemciler Yeni "Snoop" Saldırısı Nedeniyle Risk Altında  
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER