Hangi zeki saate geçirmek lazım?

HUAWEI WATCH GT 2 Serisi, etkileyici batarya ömrü ve spor özellikleriyle biliniyor.

Hangi zeki saate geçirmek lazım?

HUAWEI WATCH GT 2 Serisi, etkileyici batarya ömrü ve spor özellikleriyle biliniyor. Hem HUAWEI WATCH GT 2 keza de HUAWEI WATCH GT 2e, iki haftalık pil ömrüne sahip ve kullanıcıların pilin tükenmesinden üzüntü etmeden saatin özelliklerinden yararlanmasına ihtimal tanıyorlar.

HUAWEI WATCH GT 2e ve HUAWEI WATCH GT 2'nin her ikisi de mükemmel sağlık durumu ve fitness özellikleri sunuyor. Her ikisi de 15 profesyonel alıştırma modu ve 85 özelleştirilmiş egzersiz modu, SpO2 (kan oksijen doygunluğu) seviyesi izleme, kalp atış hızı izleme, uyku izleme, anormal yürek atış hızı hatırlatıcıları, basınç seviyesi izleme ve döngü izleme haricinde 100 çalışma modunu da destekliyor. Özellikler, kullanıcılara dinç bir hayat yaşamalarını sağlayan lider bir spor ve yaşam tarzı deneyimi sunuyor.

HUAWEI WATCH GT 2 ve HUAWEI WATCH GT 2e arasındaki farklar neler?

En kayda değer fark tasarımlar arasındaki değiştirme.

HUAWEI WATCH GT 2e, saat gövdesiyle entegre kuytu bir taç içeren tamir edilmiş tasarım getiriyor. Yeşil Nane ve Kırmızı Lav renklerinin yanı sıra klasik Siyah rengiyle de mevcut olan akıllı saat, tüketicilere kolay lakin şık bir görünüm kazandırıyor. giderken HUAWEI WATCH GT 2, daha geleneksel bütün ekran ve kenarlıksız bir tasarımla geliyor. Modern ve kibar görünüm sunan bir akıllı saat arayanlar için özellikle ön plana çıkıyor.

Faal yaşam tarzı ile eşleşmesi için HUAWEI WATCH GT 2e'nin kayışı, yüksek derecede suya ve tere dirençli, yumuşak ve sıcacık bir araç gereç olan fluoroelastomerden üretildi. Ayrıntılı fitness özelliklerinin haricinde yeni kayış tasarımı ve malzemesi, kullanıcıların koşu ve yüzme gibi geleneksel sporlardan kaya tırmanışı ve sörf gibi ekstrem sporlara değin ayrı spor türlerinin keyfini çıkarmasını sağlıyor. giderken, HUAWEI WATCH GT 2 serisi daha geniş bir saat kayışı yelpazesi sunuyor. Fluoroelastomer malzemenin yanı sıra, daha sofistike bir görünüş isteyen kullanıcılar için metal ve deri kayış seçenekleri de mevcut. Keza tüm WATCH GT 2 serisi, standart saat kayışlarının da takılabileceği şekilde tasarlandı. Böylece kullanıcılar eğer isterlerse hali hazırda var olan kol saatlerinin kayışlarını ya da herhangi bir saat dükkanından alabilecekleri farklı şekil ve tasarımlardaki kayışları da zeki saatlerinde kullanabilirler.

Ayrıca her iki zeki saat arasında özellikler açısından ufak farklar var.

HUAWEI WATCH GT 2 46mm tümleşik hoparlörle gelirken, HUAWEI WATCH GT 2 42mm ve WATCH GT 2e ürünlerinde hoparlör değil. Saatteki hoparlör, kullanıcıların telefon görüşmesi yapması ya da müzik dinlemesi için. aynı zamanda, eğer saat üzerinden konuşmayı sevmiyor veya efektif bulmuyorsanız, aktif şamata müdahale etme ve stüdyo kalitesinde ses ile daha yüksek kalitede telefon görüşmeleri ve müzik kulak vermek için zeki saatleri HUAWEI FreeBuds 3 ile eşleştirmeyi düşünebilirsiniz.

Keza HUAWEI WATCH GT 2e ayrıca de HUAWEI WATCH GT 2, spordan hoşlanan, detaylı sıhhat ve fitness özellikleriyle bilimsel bir deneyim arayan kullanıcılar için şahane akıllı saatler. HUAWEI WATCH GT 2e, tasarımıyla enerjiyi ve maceracı tavrı temsilcilik ediyor. HUAWEI WATCH GT 2 ise daha olgun kullanıcılar için daha geleneksel ve sofistike bir tasarım sunuyor.

HUAEWI WATCH GT 2e, Grafit Siyahı, Kırmızı Lav ve Yeşil Nane renk seçnekleri ile 999 TL öğüt edilen tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza'da satışa sunuluyor:

Siyah, Kahve Deri, Haki Cilt ve Pembe Altın renk seçenekleri içeren HUAEWI WATCH GT 2 ise 1599 TL öğüt edilen tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza'da satışa sunuluyor:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER